210 6123328 - 211 7702121

Το e-shop μας παραμένει σε λειτουργία και οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.    Για οποιαδήποτε ερώτημα ή τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 10:00 – 20:00

Adata USB-C Cable to USB-A 2.0 male 1m

Κατασκευαστής: ADATA
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος(SKU): ACA2AL-100CM-CSV
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€12,90 με ΦΠΑ

Το USB-C είναι ένα αναστρέψιμο βύσμα για εύκολη σύνδεση κάθε φορά, ενώ υποστηρίζει υψηλές ταχύτητες δεδομένων για γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Η ADATA διασφαλίζει ότι απολαμβάνετε όλα τα πλεονέκτημα του προτύπου USB-C, με ένα ανθεκτικό καλώδιο που διαθέτει προστατευτικό περίβλημα για την αποφυγή παρεμβολών και απώλειας δεδομένων ενώ προσφέρει ταχύτερη φόρτιση σε σχέση με άλλα καλώδια της αγορά. Φτιαγμένο με τα ποιοτικότερα υλικά, διασφαλίζεται ότι το καλώδιο μπορεί να αντέξει την κάμψη, την περιστροφή ή το τράβηγμα.

Αντιστρέψιμη υποδοχή USB-C

Δεν υπάρχει λόγος πλέον να αναρωτιέστε ποια είναι η σωστή πλευρά με το USB-C, το οποίο είναι πλήρως αντιστρέψιμο. Δεν υπάρχει πάνω ή κάτω, συνδέεται κάθε φορά με οποιαδήποτε πλευρά. Υποστηρίζονται επίσης πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και φόρτισης της συσκευής. Το USB-C είναι το νέο πρότυπο για φορητούς υπολογιστές, tablet, smartphones, τροφοδοτικά και πολλές άλλες συσκευές.

Τεχνικές προδιαγραφές

  • Μήκος 1 μέτρο
  • Χρώμα λευκό
  • Συνδεση USB-C σε USB-A 2.0
  • Ταχύτητα 480Mb/sec