210 6123328 - 211 7702121

Σχετικά με εμάς

Το Action Country είναι επιχείρηση πώλησης ηλεκτρονικού υλικού και προϊόντων τεχνολογίας.

Τo κεντρικό μας κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας επί της Πανεπιστημίου 44, 10679 (εντός της στοάς του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου) ενώ το δεύτερο στο Μαρούσι επί της Βασιλίσσης Σοφίας 83, 15124. Παράλληλα έχουμε παρουσία στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω της ιστοσελίδας μας www.action-country.gr.

Φροντίζουμε ώστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να είναι ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου καθώς και να σας παρέχει έγκυρες και ουσιαστικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Η διαδικασία ένταξης των ανταγωνιστικών προϊόντων στην λίστα σύγκρισης καθώς και τα φίλτρα που υπάρχουν σε κάθε κατηγορία σε συνδυασμό με τη λεπτομερή ανάλυση των προδιαγραφών, θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε την άποψή σας και να επιλέξετε τη συσκευή που πραγματικά έχετε ανάγκη.

Μέσω του site μας μπορείτε να προβείτε σε παραγελία, δίνοντας πλήρη στοιχεία αποστολής και χρέωσης καθώς και να επιλέξετε τον τρόπο που θα πληρώσετε και θα παραλάβετε τα προϊόντα σας. Το Action Country στελεχώνεται από έμπειρα και καταρτισμένα άτομα, που θα χαρούν να σας βοηθήσουν και να σας πληροφορήσουν σχετικά με οτιδήποτε θα θέλατε να μάθετε.