210 6123328 - 211 7702121

Το e-shop μας παραμένει σε λειτουργία και οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.    Για οποιαδήποτε ερώτημα ή τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 10:00 – 20:00

Adata Reversible microUSB Cable 2.4A Μαύρο

Κατασκευαστής: ADATA
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος(SKU): AMUCAL-100CMK-CBK
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€8,90 με ΦΠΑ

Καλώδιο φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων Micro USB, ιδανικό για συσκευές Android και Windows! Διαθέτει τυπικό βύσμα Micro USB από τη μια πλευρά και αμφίπλευρο βύσμα USB από την άλλη απλοποιώντας την σύνδεση των συσκευών σας με τον υπολογιστή ή τον φορτιστή. Το καλώδιο διαθέτει πολυστρωματική επένδυση, ενώ τα βύσματα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο για μέγιστη προστασίας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαλκό υποστηρίζει φόρτιση με έως 2,4Α και ταχύτατη μεταφορά δεδομένων.

Έξυπνος σχεδιασμός

Δεν χρειάζεται να ελέγχεται πια πλευρά του καλωδίου USB είναι η σωστή! Με τον έξυπνο αμφίπλευρο σχεδιασμό του βύσματος που συνδέεται στον υπολογιστή, οποιαδήποτε πλευρά είναι πάντα η σωστή.

Γρήγορη φόρτιση 2.4A και μεταφορά δεδομένων

Με την χρήση επιλεγμένου χαλκό και μεγάλης διατομής καλωδίων 24AWG εξασφαλίζεται φόρτιση με έως 2.4A ρεύμα. Τα ποιοτικά υλικά και η κατασκευή έχουν ως αποτέλεσμα τη σταθερή και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, μεταφορά δεδομένων και αξιόπιστη λειτουργία.

Ανθεκτικότητα αλλά και κομψότητα

Τα περισσότερα καλώδια micro USB περιστρέφονται, τσακίζουν ή μπερδεύονται. Με την πάροδο του χρόνου, τα εσωτερικά καλώδια τους καταστρέφονται, οδηγώντας σε αργή φόρτιση και μεταφορά δεδομένων. Η ADATA με τα σκληρά, ανθεκτικά καλώδια, με εξωτερική επένδυση, εμποδίζει τέτοια προβλήματα. Διατηρούν με την πάροδο του χρόνου την κορυφαία τους απόδοση αλλά και τον ελκυστικό τους σχεδιασμό.

Ευρεία συμβατότητα με συσκευές Android

Η τεχνολογία της ADATA επιτρέπει στα νέα αντιστρέψιμα βύσματα να λειτουργούν με τις υπάρχουσες θύρες USB. Είναι συμβατά με Android smartphones, tablets, φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές. Μεταφέρετε εύκολα τα δεδομένα σας και κρατήστε φορητές συσκευές σας φορτισμένες.

Τεχνικές προδιαγραφές

  • Μήκος 1 μέτρο
  • Βάρος 19.5g
  • Συνδεση Micro USB και USB τύπου A