210 6123328 - 211 7702121

Το e-shop μας παραμένει σε λειτουργία και οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.    Για οποιαδήποτε ερώτημα ή τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 10:00 – 20:00

Auto Drive Hellas Latin

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
€39,00 με ΦΠΑ

Ο AutoDrive Hellas Latin είναι αναλυτικός οδικός χάρτης αποκλειστικά για συσκευές πλοήγησης Garmin που υποστηρίζουν λατινικούς χαρακτήρες στις ονομασίες των τοπονύμιων. Η ασυναγώνιστη κάλυψη του σε συνδυασμό με τις τακτικές αναβαθμίσεις τον καθιστούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για πλοήγηση στην Ελλάδα, εντός και εκτός πόλης. Είναι ο μοναδικός χάρτης που συνδυάζει λεπτομερή κάλυψη πόλεων και οικισμών για όλη την Ελλάδα, με πληροφορίες για χωματόδρομους, κορυφές βουνών, παραλίες.

 

Κάλυψη:

  • Περιλαμβάνει την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, όλες τις πρωτεύουσες των νομών, και το σύνολο των οικισμών (πόλεις/κωμοπόλεις/χωριά) της χώρας
  • 412.000 πλοηγήσιμα χιλιόμετρα οδικού δικτύου και πάνω από 13.500 οικισμοί
  • 41.000 τοπωνύμια (πχ κορυφές βουνών, λιμάνια, όρμοι, κόλποι κλπ) και όλο το υδατογραφικό δίκτυο (ποτάμια, λίμνες, πηγές)
  • Πολλά επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος με τις εξής γενικές κατηγορίες:

Αθλητισμός, Αυτοκίνητα-Τρένα-Τραμ-Μετρό, Αεροδρόμια, Λιμάνια, Γειτονιές, Δημόσιες υπηρεσίες, Διασκέδαση, Εκπαίδευση, Εστίαση, Πάρκα-πλατείες, Θρησκευτικοί χώροι, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Ιδρύματα, Ξενοδοχεία, Παραλίες, Τουρισμός Αναψυχή, Υγεία.

 

Συνολικά, περιλαμβάνονται περισσότερα από 195.000 σημεία ενδιαφέροντος.