210 6123328 - 211 7702121

Sorry - this product is no longer available

Garmin Drive 5 Plus MT-S Europe - 12 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-01680-18
€149,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις

Προηγμένος πλοηγός GPS με έξυπνες λειτουργίες

 • Εύκολη στη χρήση συσκευή πλοήγησης GPS με προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και φωτεινή οθόνη 5 ιντσών
 • Προφορτωμένος χάρτης Ευρώπης με δωρεάν αναβαθμίσεις(1)
 • Ενημερώσεις κίνησης και διαθέσιμων σταθμών στάθμευσης με τιμές και διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο(2)(3)
 • Υποστήριξη Bluetooth(4) για πραγματοποίηση hands free κλήσεων
 • Ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη ενημέρωση λογισμικού.

Garmin DriveSmart

Οι αυξημένες δυνατότητες σύνδεσης του Drive 5 Plus MT-S το καθιστούν απαραίτητο συνεργάτη στην καθημερινή μετακίνηση. Αυτός ο πλοηγός GPS περιλαμβάνει καινοτόμες προειδοποιήσεις οδηγού καθώς και δυνατότητα hands-free κλήσεων για αύξηση της ασφάλειας και της άνεσης στην οδήγηση. Το ενσωματωμένο Wi-Fi απλοποιεί την διαδικασία των ενημερώσεων του λογισμικού.

Πληροφορίες κίνησης και στάθμευσης

Απελευθερωθείτε από την κίνηση και τις εμπλοκές της κυκλοφορίας με εναλλακτικές διαδρομές που σας εξοικονομούν χρόνο. Για ειδοποιήσεις κυκλοφορίας, σχετικές οδηγίες ανακατεύθυνσης και ενημερωμένες προβλέψεις καιρού, κατεβάστε την εφαρμογή Smartphone Link, η οποία συνδέει το Drive 5 Plus MT-S με το συμβατό σας smartphone. Καθώς πλησιάζετε τον προορισμό σας ενημερώνεστε για διαθέσιμους σταθμούς σταθμεύσεις σε συνδυασμό με το κόστος.

Σύνδεση Bluetooth

Συνδέοντας το Drive 5 Plus MT-S με το συμβατό κινητό σας μέσω Bluetooth μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις αλλά και να βλέπετε ενημερώσεις χωρίς την ανάγκη να πάρετε στα χέρια σας το κινητό σας. Μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, υπενθυμίσεις ημερολογίου κ.α κατευθείαν από την οθόνη του Drive 5 Plus MT-S

Σύνδεση Wi-Fi

Το Drive 5 Plus MT-S απλοποιεί την διαδικασία ενημέρωσης του χάρτη και του λογισμικού του χάρη στην υποστήριξη Wi-Fi. Όταν συνδεθεί στο Wi-Fi του σπιτιού σας και κάποια καινούργια ενημέρωση είναι διαθέσιμη τότε αυτόματα μια ειδοποίηση εμφανίζεται στην οθόνη του. Όταν το βάλετε για φόρτιση αυτόματα θα ενημερωθεί στην νεότερη έκδοση λογισμικού.

Ειδοποιήσεις οδηγού

Για να βοηθήσει στην ασφαλέστερη οδήγηση το Drive 5 Plus MT-S παρέχει ειδοποιήσεις οδηγού για για απότομες στροφές, αλλαγές ορίου ταχύτητας, διασταυρώσεις σιδηροδρόμων, κινδύνου από διέλευση ζώων κ.α Επιπλέον η συσκευή, σας ενημερώνει εάν οδηγείτε στην αντίθετη κατεύθυνση σε δρόμο μονής κατεύθυνσης ή αν πλησιάζετε περιοχή όπου βρίσκεται σχολείο.

 

Περισσότερα για να δείτε και να κάνετε με το Foursquare®

Χάρη στο Foursquare, το Garmin Drive 5 Plus MT-S προβάλει εκατομμύρια επιπλέον δημοφιλή μέρη, όπως εστιατόρια, χώρους διασκέδασης, καταστήματα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Την επόμενη φορά που θα κάνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο, ίσως ανακαλύψετε το νέο αγαπημένο σας μέρος.

Προσθέστε κάμερα οπισθοπορίας στο οχημά σας

Για μία πλήρη εμπειρία πλοήγησης, το Drive 5 Plus MT-S συνδυάζεται με την BC™ 30 wireless backup camera (πωλείται ξεχωριστά, πρέπει να εγκατασταθεί από επαγγελματία). Μπορείτε να δείτε έτσι εύκολα οχήματα, πεζούς και άλλα αντικείμενα στην οθόνη του Garmin DriveSmart 51καθώς κινείστε με την όπισθεν.

Διαχειριστείτε τη συσκευή σας

Χρησιμοποιήστε το Garmin Express για να κρατήσετε το Drive 5 Plus MT-S ενημερωμένο. Η ποιότητα των πληροφοριών στους χάρτες είναι αυτή που κάνει τη διαφορά μεταξύ του να βρείτε τον προορισμό σας ή να χαθείτε. Τα υψηλής ποιότητας δεδομένα των χαρτών HERE δίνουν την δυνατότητα στην συσκευή, να σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε περισσότερο, μειώνοντας τους περισπασμούς κατά την οδήγηση, με το να αποφεύγετε καθυστερήσεις και μειώνοντας το χρόνο πού ξοδεύετε μέσα στο όχημά σας.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

 • Garmin Drive 5 Plus MT-S Europe 
 • Προφοτωμένοι χάρτες Ευρώπης  (δωρεάν εφ'όρου ζωής αναβάθμιση)
 • Φορτιστής αυτοκινήτου 12V
 • Καλώδιο USB
 • Βάση στήριξης με βεντούζα
 • Oδηγίες χρήσης στα Ελληνικά

(2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

(1)Lifetime Maps Terms & Conditions
(2)Για πρόσβαση στις πληροφορίες πραγματικού χρόνου, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Smartphone Link. Πιθανές χρεώσεις δεδομένων μπορεί να εφαρμοστούν, επικοινωνήστε με τον πάροχο σας για περισσότερες πληροφορίες. Απαιτείται η χρήση smartphone με bluetooth. (πωλείται χωριστά)
(3)Τα δεδομένα στάθμευσης είναι διαθέσιμα για τα περισσότερα αστικά κέντρα. Για κάλυψη και πληροφορίες επισκεφτείτε το parkopedia.com.
(4)Απαιτείται η χρήση smartphone με bluetooth. (πωλείται χωριστά).
(5)Συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να παρεμποδίσουν την λειτουργία προειδοποίησης. Επισκεφθείτε το Garmin.com/warnings για πληροφορίες.
(6)Για λήψη έξυπνων ειδοποιήσεων απαιτείται η χρήση της δωρεάν εφαρμογής Smartphone Link. Πιθανές χρεώσεις δεδομένων μπορεί να εφαρμοστούν, επικοινωνήστε με τον πάροχο σας για περισσότερες πληροφορίες. Απαιτείται η χρήση smartphone με bluetooth. (πωλείται χωριστά)

Προδιαγραφές προϊόντων
Χάρτες Ευρώπης
Διαστάσεις 14.0 x 8.4 x 1.8 cm
Διαστάσεις οθόνης 5"
Ανάλυση οθόνης 480 x 272 pixels
Τύπος οθόνης WQVGA έγχρωμη TFT με λευκό backlight
Βάρος 173.7 g
Τύπος Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας Up to 1 hour
Αδιαβροχοποίηση Όχι
Προφορτωμένοι χάρτες Ναι
Δωρεάν εφόρου ζωής αναβάθμιση χαρτών Ναι
Εσωτερική μνήμη internal solid state
Υποδοχή κάρτας μνήμης microSD™ card (not included)
Φωνητική καθοδήγηση Ναι
Αναφέρει τα ονόματα των οδών Ναι
Φωνητικές εντολές Όχι
Πληροφορίες κίνησης Ναι
Υπολογισμός πορείας με το συντομότερο χρόνο, συντομότερη απόσταση ή χωμάτινοι δρόμοι Ναι
Λειτουργία αποφυγών (εθνικές οδούς, διόδια και άλλα) Ναι
Smart Notifications (εμφανίζει γραπτά μηνύματα, κλήσεις και άλλα όταν συνδεθεί με συμβατό κινητό τηλ.) Όχι
Bluetooth® Ναι
Ενημέρωση ορίου ταχύτητας Ναι
Εύρεση πλησιέστερου νοσοκομείου, αστυνομικού τμήματος ή βενζινάδικου Ναι
Δυνατότητα προσθήκης σημείων ενδιαφέροντος Ναι
Trip Planner Ναι
Trip Log Ναι
Smartphone Link Ναι