210 6123328 - 211 7702121

Garmin echoMAP Plus 72sv + Χάρτης G3 Greece - 12 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-01896-G3
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€971,10 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις

Το απαραίτητο εργαλείο για κάθε σκάφος

 • Φωτεινή οθόνη αφής 7 ιντσων, ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου
 • Υποστήριξη αισθητηρίων τεχνολογίας CHIRP, CHIRP ClearVü, CHIRP SideVü και Panoptix
 • Στη συσκευασία περιλαμβάνεται αναλυτικός χάρτης για όλη την Ελλάδα BlueChart g3 με αυτόματη πλοήγηση, σκίαση βάθους, ισοβαθείς μέχρι 3μ. και σκίαση ρηχών νερών
 • Ενσωματωμένο λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours με δυνατότητα δημιουργίας χάρτη με ισοβαθείς στα 0.3 m
 • Ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη σύνδεση με την εφαρμογή ActiveCaptain και το OneChart, προβολή ειδοποιήσεων¹, πρόσβαση στην κοινότητα Quickdraw της Garmin κ.α.

Το echoMAP Plus 72sv είναι εύκολο στη εγκατάσταση και ακόμα πιο εύκολο στην χρήση. Διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών, φωτεινή και ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου. Υποστηρίζει αισθητήρια CHIRP παραδοσιακής τεχνολογίας για καθαρή εικόνα και αυξημένη λεπτομέρεια, όπως και τεχνολογίας CHIRP ClearVü για σχεδόν φωτογραφική απεικόνιση του βυθού κάτω από το σκάφος. Υποστηρίζει επίσης αισθητήρια τεχνολογίας CHIRP SideVü για προβολή εικόνας του βυθού στις δυο πλευρές του σκάφους. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται αναλυτικός χάρτης για όλη την Ελλάδα BlueChart g3 με αυτόματη πλοήγηση, σκίαση βάθους, ισοβαθείς μέχρι 3μ. και σκίαση ρηχών νερών. Επιπλέον διαθέτει το λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours με δυνατότητα δημιουργίας χάρτη με ισοβαθείς στα 0.3 m. Το ενσωματωμένο Wi-Fi σας δίνει πρόσβαση στην εφαρμογή ActiveCaptain για πρόσβαση στο OneChart. Σας επιτρέπει επίσης να βλέπετε έξυπνες ειδοποιήσεις, αλλά και να έχετε πρόσβαση σε σημεία ενδιαφέροντος και άλλα δεδομένα της κοινότητας Quickdraw του Garmin Connect. Διαθέτει επίσης βάση με quick-release για εύκολη αφαίρεση της συσκευής από την βάση και την τροφοδοσία.

 

CHIRPΗ διαφορά που κάνει το Garmin CHIRP

Το echoMAP Plus 72sv υποστηρίζει αισθητήρια τεχνολογίας CHIRP μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες κλασικού βυθομέτρου. Η τεχνολογία CHIRP παρέχει καθαρές εικόνες και υψηλή λεπτομέρεια.

 

 

Τεχνολογία CHIRP SideVü

Η τεχνολογία ClearVü της Garmin παρέχει μια σχεδόν φωτογραφική απεικόνιση του τι βρίσκεται κάτω από το σκάφος σας, ενώ με την τεχνολογία SideVü βλέπετε τι βρίσκεται σε κάθε πλευρά του. Βλέπετε με καθαρότητα την δομή, τα αντικείμενα και τα ψάρια. Συνδυασμένες αυτές οι τεχνολογίες με την λειτουργία κλασσικού βυθομέτρου έχετε καθαρές εικόνες με υψηλή λεπτομέρεια και διαχωρισμό του στόχου σε ρηχά αλλά και βαθιά νερά. Και όλες αυτές οι τεχνολογίες βρίσκονται ενσωματωμένες σε ένα μόνο αισθητήριο.

SideVu and ClearVu

 

 

QuickdrawΛογισμικό Quickdraw Contours

Το ενσωματωμένο λογισμικό χαρτογράφησης Quickdraw Contours σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τους δικούς σας χάρτες με ισοβαθείς στα 0.3 m. Αυτοί οι χάρτες είναι καθαρά δικοί σας. Αν θέλετε μπορείτε να τους μοιραστείτε με την κοινότητα Quickdraw στο Garmin Connect

 

 

ActiveCaptainΕφαρμογή ActiveCaptain

Η εφαρμογή ActiveCaptain σας επιτρέπει να συνδέσετε το συμβατό smartphone σας με το echoMAP Plus δίνοντάς σας πρόσβαση στα δεδομένα της κοινότητας Quickdraw για εύκολο διαμοιρασμό σημείων ενδιαφέροντος, διαδρομών κ.α. Μπορείτε επίσης να βλέπετε έξυπνες ενημερώσεις.

 

 

Λειτουργία SailAssist

Τα υποστηριζόμενα χαρακτηριστικά του SailAssist περιλαμβάνουν laylines, γραμμές κατεύθυνσης και διαδρομής πάνω από το έδαφος και αληθινά πεδία δεδομένων ανέμου. Παρέχει με μια ματιά σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, συμπεριλαμβανομένης της αληθούς και εμφανούς γωνίας ανέμου, της μετατόπισης, της αληθούς ή φαινομενικής ταχύτητας του ανέμου, οριζόντιων γραφημάτων και μιας γραμμής δεδομένων με προσαρμόσιμα πεδία. Για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω του άνεμου, διαθέτει καθοδήγηση πριν από την κούρσα, η οποία δείχνει την εικονική γραμμή εκκίνησης μαζί με τα πεδία δεδομένων που δείχνουν laylines, χρόνο που απομένει πριν την εκκίνηση του αγώνα καθώς και ένα χρονόμετρο.

 

Αισθητήρια Panoptix

Με την προσθήκη ενός αισθητηρίου Panoptix (πωλείται ξεχωριστά) μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση των ψαριών γύρω από το σκάφος σας, την βύθιση του δολώματος σε σχέση με την δομή του βυθού και σε βάθος μέχρι 30μ.

 

Υποστήριξη NMEA 2000

Με την υποστήριξη NMEA 2000 έχετε πρόσβαση σε δεδομένα επιπρόσθετων αισθητήρων, πληροφορίες για την μηχανή, σύνδεση με το FUSION-LINK και με αυτόματους πιλότους κ.α.

 

MapsΕπιλέξτε χάρτη

Μπορείτε να εφοδιαστείτε με επιπλέον χάρτες BlueChart g3 ή BlueChart g3 Vision, με αυτόματη καθοδήγηση² και άλλα χαρακτηριστικά. Διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD για μέγιστη ευελιξία στην επιλογή χάρτη.

 

Πάρτε το echoMAP Plus μαζί σας

Είναι εύκολο να αφαιρέσετε το echoMAP Plus από την βάση του και να το αποθηκεύσετε σε ασφαλές μέρος. Δεν χρειάζεται να αποσυνδέσετε καλώδια καθώς η τροφοδότηση γίνεται κατευθείαν από την βάση. Αυτό σας δίνει την ευχέρεια απλά να αφαιρέσετε την συσκευή από την βάση της χωρίς να ασχοληθείτε με τα καλώδια.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

 • echoMAP CHIRP 72sv 
 • Xάρτης Bluechart g3 με όλη την Ελλάδα
 • Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
 • Βάση στήριξης κύριας μονάδας
 • Βάση χωνευτή (Flush mount)
 • Προστατευτικό καπάκι
 • Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά

¹Όταν συνδεθεί με συμβατό τηλέφωνο.
²Η αυτόματη καθοδήγηση είναι βοηθητικό χαρακτηριστικό και δεν θα πρέπει να υποκαθιστά τις ασφαλείς διαδικασίες ναυσιπλοΐας.

(2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 25 x 13.9 x 5.1 cm
Διαστάσεις οθόνης 7"
Ανάλυση οθόνης 800 x 400 pixels
Τύπος οθόνης WVGA display
Βάρος 0.77kg
Δέκτης GPS 5 Hz
Αδιαβροχοποίηση IPX7
Τύπος κεραίας Internal or external over NMEA 2000
Προφορτωμένοι χάρτες Bluechart G3 Greece
Υποδοχή κάρτας μνήμης 1 microSD card; 32 GB maximum card size
Αποθήκευση Σημείων 5000
Διαδρομές 100
Track log 50,000 points; 50 saved tracks
Garmin Sonar compatible Ναι
Συμβατό με NMEA 2000 Ναι
Συμβατό με NMEA 0183 Ναι
Garmin Marine Network™ compatible Όχι
Supports AIS (tracks target ships position) Ναι
Supports DSC (displays position data from DSC-capable VHF radio) Ναι
Πληροφορίες παλίρροιας Ναι
BlueChart® Mobile (planning) compatible Όχι
Garmin Helm compatible Όχι
Wireless remote compatible Όχι
Wireless mouse compatible Όχι
Dual-frequency (50/200 kHz) sonar Ναι
Dual-beam (77/200 kHz) sonar Ναι
Υποστηριζόμενες συχνότητες CHIRP (low, mid, high) Traditional: 50/77/83/200 kHz ClearVü: 260/455/800 kHz SideVü: 260/455/800 kHz
Ισχύς (Watt) 500 W (RMS) / 4,000 W (peak to peak)
Υποστηρίζει τεχνολογία CHIRP (ανίχνευση ψαριών) Ναι
ClearVü (φωτογραφική απεικόνιση βυθού) Yes with CHIRP (built-in)
SideVü (φωτογραφική απεικόνιση των ακτών-βυθού περιμετρικά του σκάφους) Ναι
Μέγιστο βάθος με το ισχυρότερο συμβατό αισθητήριο 500 m
Bottom lock Ναι
Θερμοκρασία νερού Ναι
Καταγραφή βυθού Ναι
Προβολή ιστορικού καταγραφής βυθού Ναι
Είσοδος NMEA 0183 1
Είσοδος NMEA 0183 1
Video input ports Καμία
Video output ports Καμία
Ασύρματη σύνδεση Ναι
Garmin Marine Network™ ports 1
Αριθμός pin αισθητηρίου 12