210 6123328 - 211 7702121

Το e-shop μας παραμένει σε λειτουργία και οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.    Για οποιαδήποτε ερώτημα ή τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 10:00 – 20:00

Garmin Edge 520 Plus - 12 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-02083-10
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€179,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις

Προηγμένη, εύχρηστη ποδηλατική συσκευή GPS με πλοήγηση

 • Διαθέτει προηγμένη πλοήγηση, συμπεριλαμβανομένων των νέων ειδοποιήσεων αναβάτη και του προεγκατεστημένου ποδηλατικού χάρτη της Garmin με αναλυτικές οδηγίες κατεύθυνσης για δρομολόγια εντός και εκτός δρόμου
 • Τα Live Segments του Strava σάς επιτρέπουν να ανταγωνίζεστε με την προηγούμενη καλύτερη σας επίδοση ή το προσωπικό ρεκόρ κάποιου άλλου αναβάτη. Δείτε σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα στην οθόνη του Edge
 • Μείνετε συνδεδεμένοι (1) (μέσω του συμβατού σας τηλεφώνου) με το LiveTrack και το GroupTrack (2), τις έξυπνες ειδοποιήσεις, τα μηνύματα αναβάτη-αναβάτη και την ενσωματωμένη ανίχνευση συμβάντων
 • Δείτε το ποδηλατικό σας VO2 max και το χρόνο αποκατάστασης όταν συνδυάζεται με ιμάντα καρδιακού παλμού
 • Παρακολουθείστε το FTP (Functional Threshold Power) και τις δυναμικές ποδηλασίας όταν χρησιμοποιείται με τα βατόμετρα Vector
 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 15 ώρες (3)

Με το Edge 520 Plus, μπορείτε να προπονηθείτε πιο έξυπνα ανακαλύπτοντας νέες διαδρομές. Διαθέτει εξελιγμένη πλοήγηση και προφορτωμένα challenges. Διαθέτει επίσης φωτεινή έγχρωμη οθόνη, προφορτωμένα Strava Live Segments και τον ποδηλατικό χάρτη της Garmin με οδηγίες turn-by-turn για τις επερχόμενες στροφές. Είτε εξερευνάτε νέες διαδρομές είτε πιέζετε τον εαυτό σας για να βελτιώσετε τους χρόνους σας, το Edge 520 Plus έχει ακριβώς αυτά που χρειάζεστε.

Advanced navigation with Garmin Cycle Map  

Προηγμένη πλοήγηση

Το Edge 520 Plus έρχεται με προεγκατεστημένο τον ποδηλατικό χάρτη της Garmin και περιλαμβάνει πλοήγηση turn-by-turn και ειδοποιήσεις πλοήγησης για τις επικείμενες στροφές. Και, φυσικά, είναι αρκετά έξυπνο για να σας οδηγήσει πίσω στην διαδρομή ή το σημείο εκκίνησης εάν αποκλίνετε ή αποφασίσετε να πάτε σπίτι νωρίς.

  

 

 

Messages from rider to rider

 

Μηνύματα αναβάτη σε αναβάτη

Τα μηνύματα μεταξύ των αναβατών σας επιτρέπουν να στείλετε προκαθορισμένα μηνύματα από το δικό σας Edge 520 Plus στων άλλων αναβατών (1). Ενημερώστε τους φίλους σας για το αν θα τους προφτάσετε ή αν πρέπει να συνεχίσουν χωρίς εσάς. Εάν έχετε κλαταρισμένο ελαστικό ή χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στους συναθλητές σας που είναι συνδεδεμένοι με GroupTrack - για να σας βρουν.

 

 

Advanced performance monitoring 

Προηγμένη καταγραφή απόδοσης

Το Edge 520 Plus είναι συμβατό με τους αισθητήρες τεχνολογίας ANT+, συμπεριλαμβανομένων αυτών για την ταχύτητα, τον ρυθμό (cadence) και τον καρδιακό παλμό. Για ακόμη περισσότερα δεδομένα απόδοσης, το 520 Plus είναι συμβατό με μετρητές ισχύος (βατόμετρα) ANT+, συμπεριλαμβανομένου του Vector 3 (πωλείται ξεχωριστά). To Vector 3 μετράει τη συνολική ισχύ, την ισορροπία αριστερού/δεξιού ποδιού και το ρυθμό. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε τις δυναμικές ποδηλασίας για να έχετε μια σαφέστερη εικόνα της φόρμας σας, συμπεριλαμβανομένης του σημείου εφαρμογής της ισχύος στα πεντάλ.

 

 

HRM 

Με την προσθήκη ενός ιμάντα καρδιακού παλμού (πωλείται ξεχωριστά), αποκτάτε πρόσβαση σε μια ποικιλία σημαντικών δεδομένων. Δείτε το VO2 max ποδηλασίας, καθώς και ένα σύμβουλο αποκατάστασης, ο οποίος αναλύει τα δεδομένα σας και σας ενημερώνει για πόσο χρόνο θα πρέπει να περιμένετε προτού επιχειρήσετε άλλη μια σκληρή προπόνηση. Αυτό το σύστημα αισθητήρων, αξεσουάρ, ποδηλατικής συσκευής και ανάλυσης των δεδομένων μετά την προπόνηση σε συνδυασμό με την διαδικτυακή κοινότητα Garmin Connect σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον τρόπο με τον οποίο το σώμα σας ανταποκρίνεται προπόνηση με την προπόνηση. 

 

 

  Customise your device 

Προσαρμόστε το στις ανάγκες σας

Είναι εύκολο να παραμετροποιήσετε το Edge 520 Plus με τις δωρεάν εφαρμογές, widgets και τα πεδία δεδομένων που θέλετε από το διαδικτυακό κατάστημα Connect IQ της Garmin. Εφαρμογές όπως το AccuWeather MinuteCast σάς ενημερώνουν όταν η βροχή σταματήσει, ώστε να βρείτε χρόνο για μια βόλτα. Λάβετε άμεσα πληροφόρηση με την εφαρμογή MPA and Power από την Xert, για το αν υπερβαίνετε τη μέγιστη διαθέσιμη ισχύ σας. Μια ποικιλία από πεδία δεδομένων προβάλουν τα αγαπημένα σας στατιστικά στοιχεία σε μια εύκολη στην ανάγνωση οθόνη.

 

 

Ride with confidence and easeΠροπονηθείτε με σιγουριά και ευκολία

Το Edge 520 Plus είναι συμβατό με τη προϊοντική σειρά Varia που αυξάνη την αντίληψη για τον δρόμο που κινείστε και συνεπώς βελτιώνη την ασφάλεια σας. Η σειρά περιλαμβάνει το ραντάρ για την κίνηση οχημάτων που βρίσκονται πίσω σας και τα έξυπνα φώτα ποδηλάτου. Με την λειτουργία LiveTrack μπορείτε να επιτρέψετε στην οικογένειά σας και τους φίλους σας να παρακολουθούν την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία GroupTrack (2) για να βλέπετε που βρίσκονται οι συναθλητές σας αν χωριστείτε. Το Edge 520 Plus διαθέτει ακόμα ενσωματωμένη ανίχνευση περιστατικών, η οποία στέλνει αυτόματα τη θέση σας σε μια επαφή έκτακτης ανάγκης, εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

 

 

Strava Live Segments help you push to perform

Τα Strava Live Segments σας βοηθούν να πιέσετε τον εαυτό σας

Η Garmin και η Strava σας παρέχουν ακόμα περισσότερους τρόπους για να τεστάρετε τα όριά σας. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για την αρχή και το τέλος ενός segment ενώ είστε σε θέση να ανταγωνίζεστε τα δικά σας προσωπικά ρεκόρ ή των φίλων σας με μια ανασχεδιασμένη σύγκριση δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε την τρέχουσα προσπάθειά σας με το προσωπικό σας ρεκόρ, τις πιο πρόσφατες προσπάθειές σας ή τα προσωπικά ρεκορ των φίλων σας. Και τέλος, με την προεγκατεστημένη εφαρμογή Strava Routes από το Connect IQ, οι αγαπημένες σας διαδρομές μπορούν πλέον να μεταφερθούν ασύρματα στο Edge 520 Plus, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε και να ανταγωνιστείτε στα αγαπημένα σας Strava Segments την ίδια στιγμή.

Με την αγορά ενός Edge 520 Plus, έχετε δωρεάν συνδρομή 60 ημερών για το Strava Premium, ώστε να δοκιμάσετε τα καλύτερα εργαλεία για να ωθήσετε τον εαυτό σας.

 

Προσαρμοσμένος σχεδιασμός αγώνα από το Best Split Bike

Η προφορτωμένη εφαρμογή Best Bike Split σάς επιτρέπει να δείτε πώς οι αλλαγές στο βάρος και τη δύναμη μπορούν να επηρεάσουν τον χρόνο που θέλετε να επιτύχετε και δημιουργούν ένα ιδανικό σχέδιο δυνάμεων για την ημέρα του αγώνα. Η εφαρμογή Best Bike Split Race Sync θα σας καθοδηγήσει την ημέρα του αγώνα με βάση το σχεδιασμένο πλάνο. Απλά συνδέστε το λογαριασμό σας στο Best Bike Split με το Edge 520 Plus και όλα τα τρέχοντα σχέδια αγώνων θα είναι διαθέσιμα στην συσκευή σας. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό Split Best Bike σήμερα.

From plan to performance with TrainingPeaks 

Από τον σχεδιασμό στην εκτέλεση με το TrainingPeaks

Με την εφαρμογή TrainingPeaks του Connect IQ μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας στο Edge 520 Plus τις προπονήσεις σας. Η προφορτωμένη εφαρμογή προβάλει την καθημερινή σας προπόνηση κατευθείαν στην οθόνη της συσκευής. Σας καθοδηγεί στην προπόνηση σε πραγματικό χρόνο σε διαλειμματικές προπονήσεις και για να επιτύχετε του στόχους έντασης. Μετά την προπόνηση, συγχρονίστε τα δεδομένα με το TrainingPeaks για λεπτομερή ανάλυση και για να δείτε την πρόοδο σας στην πάροδο του χρόνου. Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό TrainingPeaks και ξεκινήστε με ένα δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης.

 

Trailforks appΕφαρμογή Trailforks

Με την εφαρμογή Trailforks, μπορείτε να κατεβάσετε διαδρομές για χρήση offline. Με μονοπάτια από περισσότερες από 80 χώρες, οι χάρτες Trailforks περιλαμβάνουν τοπογραφικές πληροφορίες, σημεία ενδιαφέροντος, χάρτες θερμότητας, συνθήκες διαδρομής, φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα. Όπου και να προπονείστε, θα έχετε πρόσβαση στις καλύτερες και πλέον ενημερωμένες πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε την διαδρομή σας, να ανακαλύψετε νέα μονοπάτια και να βελτιώσετε την ποδηλατική σας εμπειρία. Τώρα με την ενσωμάτωση στο Garmin Edge θα έχετε πρόσβαση στις καλύτερες διαδρομές Trailforks από το τιμόνι σας.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

 • Edge 520 Plus
 • Βάση standard
 • Βάση Flush out-front
 • Καλώδιο USB
 • Tether (σχοινάκι ασφαλείας)
 • Εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά

(2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

 

(1) Όταν συνδυάζεται με συμβατό smartphone
(2) Όταν συνδεθεί με ένα συμβατό smartphone. Το GroupTrack μπορεί να παρακολουθήσει έως και 50 αναβάτες.
(3) Υπό τυπική χρήση. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση

Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 49.0 x 73.0 x 21.0 mm
Μέγεθος οθόνης 35.0 x 47.0 mm, 2.3" diagonal
Ανάλυση οθόνης 200 x 265 pixels
Οθόνη αφής Όχι
Βάρος 62.5 g
Τύπος Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας up to 15 hours
GPS Ναι
Αδιαβροχοποίηση IPX7
Δέκτης GPS Υψηλής Ευαισθησίας Ναι
Basemap Ναι
Suunto Movies Compatible Όχι
Υποδοχή κάρτας μνήμης Όχι
Ιστορικό up to 200 hours
Αποθήκευση Σημείων 200
Διαδρομές 100
Παλμογράφος Ναι (Δεν περιλαμβάνεται)
Αισθητήρας Πεταλιέρας Ναι (Δεν περιλαμβάνεται)
Αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων μέσω USB Stick Ναι
Garmin Connect™ compatible Ναι
Virtual Partner® (ανταγωνίζεστε εικονικό συναγωνιστή) Ναι
Virtual Racer™ (ανταγωνίζεστε άλλες δραστηριότητες) Όχι
Courses (ανταγωνίζεστε προηγούμενες δραστηριότητές σας) Ναι
Auto Pause® (Αυτόματη παύση της χρονομέτρησης βάση της ταχύτητας) Ναι
Auto Lap® (Αυτόματη έναρξη νέου γύρου) Ναι
Auto Scroll (Αναζήτηση στοιχείων κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Ναι
Multi-sport (Αλλαγή του τύπου αθλήματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Όχι
Advanced workouts (Δημιουργία προπονήσεων με προκαθορισμένους στόχους) Ναι
Time/distance alert (Σας ειδοποιεί όταν επιτύχετε τον προκαθορισμένο στόχο) Ναι
Ειδοποίηση δόνησης Όχι
Διαλειμματικές Προπονήσεις Ναι
Υπολογισμός θερμίδων βάση καρδιακών παλμών Ναι
Training Effect Όχι
Customizable screen(s) Ναι
Βαρομετρικό υψόμετρο Ναι
Ασύρματη μεταφορά δεδομένων μεταξύ συσκευών Όχι
Συμβατό με βατόμετρα ANT+ Ναι
Καταγραφή και εμφάνιση της θερμοκρασίας Ναι
Glonass Ναι
Garmin Connect™ Mobile (Συνδέεται με κινητό τηλ.) Ναι
Smart Notifications (εμφανίζει γραπτά μηνύματα, κλήσεις και άλλα όταν συνδεθεί με συμβατό κινητό τηλ.) Ναι
Additional Compatible with Varia bike radar and lights: yes, LiveTrack: yes, Advanced performance and power analysis, including new Time in Zone, FTP tracking, cycling-specific VO2 and recovery and cycling dynamics, Bike trainer profile for compatible Turbo trainer data display and control, On-device segment compatibility for dynamic and engaging in-ride competition, Connected features via a smartphone: yes, Integration with Shimano Di2 electronic shifting: yes, Weather alerts: yes