210 6123328 - 211 7702121

Garmin Edge 530 MTB Bundle - 24 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-02060-21
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€369,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 24 άτοκες δόσεις

Ποδηλατικό GPS με προφορτωμένο χάρτη

 • Προσφέρει υπολογισμό VO2 Max, χρόνο αποκατάστασης, κατάσταση προπόνησης / φορτίο προπόνησης με έμφαση στο φορτίο, εγκλιματισμό θερμότητας/ υψομέτρου και έξυπνη καταγραφή διατροφής/ενυδάτωσης(1)
 • Οι λειτουργίες ασφαλείας(2) περιλαμβάνουν συναγερμό ποδηλάτου όταν κάνετε στάση, ομαδική παρακολούθηση και ανταλλαγή μηνυμάτων, ανίχνευση συμβάντων και συμβατότητα με το ποδηλατικό ραντάρ και τα φώτα Varia της Garmin
 • Περιλαμβάνει τον χάρτη Garmin Cycle Map με δημοφιλείς διαδρομές και δυνατότητα υπολογισμού πορείας για επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.
 • Περιλαμβάνει επίσης περιεχόμενο για μονοπάτια MTB σε όλο τον κόσμο από την TrailForks, με λεπτομέρειες μονοπατιού και επίπεδο δυσκολίας
 • Προσαρμόστε το με δωρεάν εφαρμογές, widgets και πεδία δεδομένων από το Connect IQ Store
 • Νέα δυναμική MTB που παρέχει όλα τα δεδομένα που χρειάζονται οι αθλητές της ορεινής ποδηλασίας για να καταγράφουν τα άλματα και τις καταβάσεις τους.
 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 20 ώρες με GPS. Με δυνατότητα να φθάσει τις 40 ώρες με την μπαταρία Garmin Charge ή με λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας

To νέo ποδηλατικό GPS Edge 530 της Garmin προσφέρει δυναμική παρακολούθηση απόδοσης και συμβουλές βελτίωσης. Δείτε πώς η ζέστη και το υψόμετρο επηρεάζουν την απόδοσή σας και πόσα μέτρα εντατικής ανάβασης απομένουν στη διαδρομή σας. Το Edge 530 μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ποδήλατο όπως οι ντόπιοι και σας επιτρέπει να παίρνετε μαζί σας τις αγαπημένες σας εφαρμογές προπόνησης.

 

Πήγαινε την προπόνησή σου στο επόμενο επίπεδο

Το Edge 530 δεν κάνει απλή καταγραφή δεδομένων - παρέχει δυναμικές πληροφορίες απόδοσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Δείτε πώς το σώμα σας αποδίδει σε διαφορετικά περιβάλλοντα με εγκλιματισμό θερμότητας και υψομέτρου(1). Λάβετε ενημερώσεις όταν πρέπει να ενυδατωθείτε ή να φάτε. Όταν συνδυάζεται με συμβατούς αισθητήρες, το Edge 530 εμφανίζει την καμπύλη ισχύος σας, συγκρίνοντας την προσπάθεια σας με των προηγούμενων εβδομάδων. Όπου και να προπονήστε, μπορείτε να συγχρονίσετε τις προπονήσεις από το TrainingPeaks και την online fitness κοινότητα Garmin Connect με το Edge 530. Μπορείτε επίσης να δείτε την επερχόμενη προπόνησή ώστε να την εκτελέσετε χωρίς προβλήματα όταν έρθει η ώρα να προπονηθέιτε.

 

Ποδηλατήστε με σιγουριά

Είτε προπονείστε με φίλους είτε πηγαίνετε με ποδήλατο στην δουλειά, το Edge 530 παίρνει σοβαρά την ασφάλεια σας. Επιτρέπει την ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων και την παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να είστε σε επαφή όταν χωριστείτε από την ομάδα(2). Έχει επίσης ανίχνευση περιστατικών, η οποία στέλνει αυτόματα τη θέση σας στις επαφές έκτακτης ανάγκης αν ανιχνεύσει ένα περιστατικό. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, συνδυάστε το Edge 530 με το ποδηλατικό ραντάρ και τα φώτα Varia ώστε να βλέπετε και να σας βλέπουν. Ο νέος συναγερμός ποδηλάτου (με PIN) θα σας ειδοποιήσει στο smartphone σας εάν το ποδήλατό σας μετακινηθεί ενώ κάνετε μια στάση για καφέ.

 

 

 

Προηγμένη πλοήγηση

Το Edge 530 έρχεται με προεγκατεστημένο τον ποδηλατικό χάρτη της Garmin και περιλαμβάνει πλοήγηση turn-by-turn και ειδοποιήσεις πλοήγησης για τις επικείμενες στροφές. Μπορείτε επίσης να δείτε τοπικές δημοφιλείς διαδρομές που επιλέγονται από τους ντόπιους ποδηλάτες. Και, φυσικά, είναι αρκετά έξυπνο για να σας οδηγήσει πίσω στην διαδρομή ή το σημείο εκκίνησης εάν αποκλίνετε ή αποφασίσετε να πάτε σπίτι νωρίς. Με υπολογισμό διαδρομής έως και 2 φορές πιο γρήγορα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα θα ποδηλατείτε περισσότερο και θα προγραμματίζετε λιγότερο.

 

 

 

 

Ποδηλατήστε στο βουνό

Όταν χρειάζεστε μια αλλαγή σκηνικού, το Edge 530 θα γίνει ο οδηγός σας για μια βόλτα στο βουνό. Ξεκινήστε κατεβάζοντας την δωρεάν εφαρμογή Trailforks από το Connect IQ Store και ξεκλειδώστε της διαδρομές στο Edge σας. Με διαδρομές από περισσότερες από 80 χώρες, το Trailforks περιλαμβάνει τις καλύτερες και πλέον ενημερωμένες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των συνθηκών διαδρομής, των θερμικών χαρτών κ.α. Όταν σταματάτε στη μέση της διαδρομής, η νέα λειτουργία Forksight εμφανίζει αυτόματα τις επερχόμενες διχάλες στο μονοπάτι και σας δείχνει που βρίσκεστε στο δίκτυο μονοπατιών. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το Edge 530 καταγράφει λεπτομέρειες όπως τον αριθμό, την απόσταση και τον χρόνο των αλμάτων. Άλλες λεπτομέρειες που καταγράφει είναι το Grit, το οποίο υπολογίζει τη δυσκολία της διαδρομής χρησιμοποιώντας δεδομένα από του αισθητήρες του GPS, του υψομέτρου και του επιταχυνσιόμετρου, καθώς και το Flow, το οποία μετράει πόσο ομαλή ήταν η κατάβαση σας στο μονοπάτι, ώστε να έχετε μια βαθμολογία για την επόμενη φορά.

 

 

Αναβάσεις σαν επαγγελματίας

Οι αναβάσεις μπορούν να γίνουν το μυστικό σας όπλο με το Edge 530 και τη νέα λειτουργία ClimbPro. Εμφανίζει αυτόματα την υπολειπόμενη ανάβαση και την κλήση όταν ακολουθείτε μια διαδρομή ή ένα μονοπάτι. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε πόσο ακόμα σας απομένει για να ολοκληρώσετε την ανάβαση και συνεπώς να κάνετε καλύτερη διαχείριση δυνάμεων.

 

 

 

 

 

Υποστήριξη του συστήματος SHIMANO STEPS για ebikes

Συνδέστε το Edge με ένα σύστημα eBike SHIMANO STEPS και δείτε πληροφορίες και μηνύματα που σχετίζονται με το επίπεδο υποβοήθησης, τη ταχύτητα, την υπολειπόμενη μπαταρία και την υπολειπόμενη αυτονομία κατά τη διάρκεια μιας βόλτας.

 

 

 

 

Προσαρμόστε το στις ανάγκες σας

Η Garmin σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη συσκευή σας με δωρεάν εφαρμογές, widgets και πεδία δεδομένων από το Connect IQ Store. Εφαρμογές όπως το AccuWeather MinuteCast σας ενημερώνουν για τις καιρικές συνθήκες, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα την προπόνησή σας. Εάν σχεδιάζετε διαδρομές σας σε site όπως το Strava, το Komoot ή το Wikiloc, κατεβάστε αυτές τις εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να εισάγετε τις αγαπημένες σας διαδρομές απευθείας στο Edge.

 

 

 

Περιεχόμενα συσκευασίας:

 • Edge 530
 • Βάση standard
 • Βάση Garmin Mountain Bike Mount
 • Αισθητήριο ταχύτητας
 • Χειριστήριο edge
 • Θήκη σιλικόνης
 • Καλώδιο USB
 • Tether (σχοινάκι ασφαλείας)
 • Εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά

(2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

 

(1) Όταν συνδυάζεται με συμβατούς αισθητήρες
(2) Όταν συνδεθεί με ένα συμβατό smartphone. Δείτε τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς για τις λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού.

Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 50 x 82 x 20 mm
Μέγεθος οθόνης 2.6"
Ανάλυση οθόνης 246 x 322 pixels
Οθόνη αφής Όχι
Βάρος 75.8 g
Τύπος Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας up to 20 hours
GPS Ναι
Αδιαβροχοποίηση IPX7
Δέκτης GPS Υψηλής Ευαισθησίας Ναι
Basemap Ναι
Suunto Movies Compatible Όχι
Υποδοχή κάρτας μνήμης Όχι
Ιστορικό up to 200 hours
Αποθήκευση Σημείων 200
Διαδρομές 100
Παλμογράφος Ναι (Δεν περιλαμβάνεται)
Αισθητήρας Πεταλιέρας Ναι (Δεν περιλαμβάνεται)
Αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων μέσω USB Stick Ναι
Garmin Connect™ compatible Ναι
Virtual Partner® (ανταγωνίζεστε εικονικό συναγωνιστή) Ναι
Virtual Racer™ (ανταγωνίζεστε άλλες δραστηριότητες) Όχι
Courses (ανταγωνίζεστε προηγούμενες δραστηριότητές σας) Ναι
Auto Pause® (Αυτόματη παύση της χρονομέτρησης βάση της ταχύτητας) Ναι
Auto Lap® (Αυτόματη έναρξη νέου γύρου) Ναι
Auto Scroll (Αναζήτηση στοιχείων κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Ναι
Multi-sport (Αλλαγή του τύπου αθλήματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Όχι
Advanced workouts (Δημιουργία προπονήσεων με προκαθορισμένους στόχους) Ναι
Time/distance alert (Σας ειδοποιεί όταν επιτύχετε τον προκαθορισμένο στόχο) Ναι
Ειδοποίηση δόνησης Όχι
Διαλειμματικές Προπονήσεις Ναι
Υπολογισμός θερμίδων βάση καρδιακών παλμών Ναι
Training Effect Όχι
Customizable screen(s) Ναι
Βαρομετρικό υψόμετρο Ναι
Συμβατό με βατόμετρα ANT+ Ναι
Καταγραφή και εμφάνιση της θερμοκρασίας Όχι
Glonass Ναι
Garmin Connect™ Mobile (Συνδέεται με κινητό τηλ.) Ναι
Smart Notifications (εμφανίζει γραπτά μηνύματα, κλήσεις και άλλα όταν συνδεθεί με συμβατό κινητό τηλ.) Ναι
Additional Alerts (triggers alarm when you reach time, distance, HR, calories goals): Yes, LiveTrack: Yes, Advanced performance and power analysis, including new Time in Zone, FTP tracking, cycling-specific VO2 and recovery and cycling dynamics, Bike trainer profile for compatible Turbo trainer data display and control, On-device segment compatibility for dynamic and engaging in-ride competition, Operating temperature: -20°C to +55°C, Connected features via a smartphone: Yes, Integration with Shimano Di2 electronic shifting: Yes, Weather alerts: Yes