210 6123328 - 211 7702121

Garmin fenix 5s Plus Silver with Black Band - 12 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-01987-21
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€498,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις

Πολυ-αθλητικό ρολόι GPS με έγχρωμο χάρτη, μουσική κ.α.

  • Προηγμένο πολυαθλητικό ρολόι GPS με ενσωματωμένο αισθητήρα καρδιακών παλμών καρπού ( λειτουργία Elevate¹), έγχρωμο χάρτη TopoActive Europe με λειτουργία Trendline για εύρεση δημοφιλών διαδρομών
  • Μεγάλη οθόνη 1.2 ιντσών ευανάγνωστη στο ηλιακό φως και κάσα, κουμπιά και πίσω κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική από το ρολόι σας, χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη και την ασύρματη σύνδεση με ακουστικά Bluetooth, χωρίς την ανάγκη τηλέφωνου2
  • Διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες για πλοήγηση, όπως πυξίδα τριών αξόνων, γυροσκόπιο και βαρομετρικό αισθητήρα υψομέτρου, καθώς και δυνατότητα λήψης πολλών δορυφορικών συστημάτων (GPS, GLONASS και Galileo) ώστε ο εντοπισμός της θέσης σας να να είναι δυνατός και σε δύσκολα περιβάλοντα
  • Διάρκεια μπαταρίας(4): 7 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 4 ώρες σε λειτουργία GPS με μουσική (ανάλογα με τις ρυθμίσεις)

Σχεδιασμένα για αθλητές και όσους αγαπούν τις περιπέτειες, τα ρολόγια της σειράς fēnix 5 Plus αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο για να βελτιώσετε τον εαυτό σας αλλά και να έχετε χάρτες και την αγαπημένη σας μουσική πάντα μαζί. Διαθέτουν στιβαρή κατασκευή από υψηλής ποιότητας υλικά, έγχρωμους χάρτες, οπτικό παλμογράφο καρπού και χώρο αποθήκευσης έως και 500 τραγουδιών.

Your roadmap to successΧάρτης πορείας προς την επιτυχία

Είτε βρίσκεστε στην πόλη είτε σε κάποιο μονοπάτι, όλα τα ρολόγια της σειράς fēnix 5 Plus παρέχουν ενσωματωμένο χάρτη και δυνατότητες πλοήγησης για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το προσανατολισμό και την πορεία σας. Ο πλήρης έγχρωμος προφορτωμένος χάρτης TopoActive Europe έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει με μια γρήγορη ματιά εύκολη πλοήγηση και εντοπισμό θέσης. Οι δρομείς και οι ποδηλάτες, θα εκτιμήσουν την λειτουργία Trendline, η οποία χρησιμοποιεί εκατομμύρια χιλιόμετρα δεδομένων από το Garmin Connect για να σας βοηθήσει αθληθείτε σε δημοφιλείς διαδρομές οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

 

Ποιοτική κατασκευή, υψηλή απόδοση

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά ώστε να ανταπεξέρχονται σε δύσκολες συνθήκες, τα ρολόγια της σειράς fēnix 5 Plus διατίθενται σε ποικιλία επιλογών φινιρίσματος, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και επίστρωση PVD και των εκδόσεων τιτανίου με επίστρωση DLC. Η φωτεινή, υψηλής ανάλυσης, έγχρωμη οθόνη Garmin Chroma Display ™ με οπίσθιο φωτισμό LED παραμένει ευανάγνωστη σε όλες τις συνθήκες περιβάλλοντος, ακόμη και υπό έντονο ηλιακό φως. Για μεγίστη αντοχή στις γρατσουνιές διατίθενται εκδόσεις με κρύσταλλο ζαφείρι.

 

Improved satellite receptionΒελτιωμένη δορυφορική λήψη

Όλα τα ρολόγια της σειράς fēnix 5 Plus εκτός από την λήψη δορυφορικού σήματος, GPS και GLONASS και δορυφορική λήψη του συστήματος Galileo, για καλύτερη λήψη και ακρίβεια σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Εκτός από την καθοδήγηση μέσω χάρτη, κάθε ρολόι διαθέτει επίσης αισθητήρες ABC (υψομέτρου, βαρομέτρου και πυξίδας) για μέγιστη ευκολία και πληθώρα πλοηροφοριών.  Ο αισθητήρας υψομέτρου παρέχει δεδομένα υψομετρικών διαφορών, παρακολουθώντας με ακρίβεια την άνοδο και κάθοδο που διαγράφετε ενώ το βαρόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβλέψει τις καιρικές συνθήκες που πρόκειται να επικρατήσουν, μετρώντας τις βραχυπρόθεσμες τάσεις στην πίεση του αέρα. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3-αξόνων σας βοηθά στον προσανατολισμό, είτε κινείστε είτε όχι.

 

Advanced performance metricsΠροηγμένες μετρήσεις απόδοσης

Όλα τα ρολόγια της σειράς fēnix 5 Plus ενσωματώνει εξελιγμένα χαρακτηριστικά προπόνησης που βοηθούν να παρακολουθείτε την φυσική κατάσταση και την απόδοσή σας. Με το Επίπεδο προπόνησης (Training status) αξιολογούνται οι πρόσφατες προπονήσεις σας σε συνδυασμό με δείκτες απόδοσης, ώστε να ενημερώνεστε για το αν προπονήστε βέλτιστα ή αν πρέπει να εντείνεται ή να μειώσετε την προσπάθειάς σας. Το εργαλείο αξιολόγησης της αναερόβιας άσκησης ανοίγει ένα νέο παράθυρο σε σημαντικά στοιχεία προπόνησης ώστε να ωθήσετε την προπόνησή σας στα όρια. Μπορείτε επίσης να δείτε τον συνολικό φόρτο των προπονήσεων σας στον οργανισμό σας. Διαθέτει προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για κολύμπι, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, σκι, κωπηλασία, αθλήματα με κουπί κ.α. Λήψη προχωρημένων προγραμμάτων προπόνησης και σχεδιασμό των δικών σας επισκεφτείτε το Garmin Connect.

 

Ενημερώσεις ClimbPro

Αυτή η ειδική λειτουργία υψομέτρου σας παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις τρέχουσες και επερχόμενες υψομετρικές αναβάσεις της δραστηριότητας που έχετε ήδη φορτώσει και εκτελείτε, κατά τη διάρκεια διάσχισης μονοπατιών, ορεινής ποδηλασίας σε μονοπάτια ή ποδηλασίας τον δρόμο.

 

Wrist-based heart rate

Καρδιακοί παλμοί από τον καρπό

Η τεχνολογία Elevate σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον ρυθμό χτύπων της καρδιάς σας χωρίς να φοράτε ιμάντα στο στήθος, κατευθείαν από τον καρπό σας. Εκτός από την καταμέτρηση βημάτων και την παρακολούθηση του ύπνου, το ρολόι χρησιμοποιεί τον καρδιακό ρυθμό για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις θερμίδες που καίγονται αλλά και την ποσοτικοποίηση της έντασης των δραστηριοτήτων σας. Υπολογίζει επίσης την μεταβλητότητα του καρδιακού σας ρυθμού ώστε να σας ενημερώσει για το επίπεδο stress στο οποίο βρίσκεστε.

 

  

The soundtrack for your sportΜουσική όταν αθλείστε

Με δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 500 μουσικών κομματιών στην μνήμη του ρολογιού έχετε έναν επιπλέον σύμμαχο στην καθημερινή προπόνηση. Είναι εύκολο να μεταφέρετε την μουσική σας από τον υπολογιστή και να την απολαύσετε αργότερα μέσω Bluetooth ακουστικών. Μπορείτε επιπλέον να συγχρονίσετε τις playlist που έχετε σε επιλεγμένες μουσικές υπηρεσίες(5) κατευθείαν με το ρολόι. Τώρα μπορείτε να έχετε την μουσική που σας δίνει τον ρυθμό στην προπόνηση πάντα μαζί σας.

 

Stay smartly connectedΜείνετε συνδεδεμένοι

Όλα τα μοντέλα της σειράς Fenix 5 Plus υποστηρίζουν έξυπνες ειδοποιήσεις, όταν συνδεθούν με μια συμβατή συσκευή(6). Λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), sms και ειδοποιήσεις κατευθείαν στο ρολόι σας. Άλλα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν αυτόματο ανέβασμα των δραστηριοτήτων στον online λογαριασμό σας του Garmin Connect, ζωντανή αναμετάδοση της θέσης σας(live tracking), GroupTrack (7) και διαμοιρασμό εφόσον το επιθυμείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω των δωρεάν εφαρμογών Garmin Connect και Garmin Connect ™ Mobile.

 

Custom apps, watch faces and bandsΕφαρμογές, watch faces, και  εναλλάξιμα λουράκια

Μπορείτε να προσαρμόσετε το ρολόι σας με δωρεάν downloads από το Connect IQ, το online κατάστημα της Garmin. Αλλάξτε την οθόνη του ρολογιού σας, προσθέστε πεδία δεδομένων ή προσθέστε εφαρμογές και widgets για πληροφορίες με μια απλά ματιά. Μία συλλογή από λουράκια QuickFit είναι στη διάθεσή σας. Από δερμάτινα και μεταλλικά μέχρι λουράκια σιλικόνης, σας επιτρέπουν να τα προσαρμόσετε στον τρόπο ζωής και δραστηριότητας που επθυμείτε. Για να αλλάξετε τα νέα λουράκια τύπου QuickFit ™ δεν απαιτούνται εργαλεία. Τα αλλάζετε με ένα απλό κλικ. π.χ. Πηγαίνετε από το χώρο εργασίας κατευθείαν για προπόνηση με ευκολία και απλότητα.

 

Running Power

Προσθέστε δεδομένα ισχύος στην προπόνησή σας κατεβάζοντας την εφαρμογή Running Power από το κατάστημα Connect IQ στο συμβατό σας ρολόι. Αναπτύχθηκε από τα Garmin Labs και συνδυάζει δεδομένα όπως ο ρυθμός, η κάθετη ταλάντωση και η ένταση για να καθορίσει την ποσότητα ισχύος που εφαρμόζετε στο έδαφος καθώς τρέχετε. Όταν γνωρίζετε πόση ισχύ παράγετε κάθε στιγμή, μπορείτε να βελτιώσετε την κατανομή των δυνάμεών σας κατά την άθληση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ρολόι της σειράς Fenix 5 Plus και ένα από αυτά τα τρία αξεσουάρ: HRM-RunHRM-Tri ή Running Dynamics Pod.

 

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Garmin fenix 5s Plus Silver with Black Band
  • Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης

(2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

(1)Δείτε: Activity tracking accuracy
(2) Όταν συνδέεται με ένα συμβατό έξυπνο τηλέφωνο.
(4) Σε τυπικές συνθίκες. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την χρήση
(5) Μπορεί να απαιτείτε συνδρομή στην εκάστοτε μουσική υπηρεσία
(6) Δείτε στο: Garmin.com/ble
(7) Όταν συνδέεται με ένα συμβατό έξυπνο τηλέφωνο. Το GroupTrack μπορεί να συνδέσει μέχρι 50 αναβάτες

Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 42 x 42 x 15.4 mm
Μέγεθος οθόνης 30.5 mm diameter
Ανάλυση οθόνης 240 x 240 pixels, sunlight-visible, transflective memory-in-pixel (MIP)
Οθόνη αφής Όχι
Βάρος 65 g
Τύπος κρύσταλλου Χημικώς ενισχυμένο κρύσταλλο
Τύπος Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας Smartwatch: Up to 7 days GPS: Up to 11 hours GPS and Music: Up to 4.5 hours UltraTrac™ mode: Up to 25 hours
Σύστημα Δορυφόρων GPS/Glonass/Galileo
Αδιαβροχοποίηση 100 m
Αισθητήρες Barometric Altimeter, Compass, Temperature
Προφορτωμένοι χάρτες TopoActive Europe
Εσωτερική μνήμη 16 GB
Παλμογράφος Ναι (Από το καρπό)
Αισθητήρας Πεταλιέρας Ναι (Δεν περιλαμβάνεται)
Virtual Partner® (ανταγωνίζεστε εικονικό συναγωνιστή) Ναι
Auto Pause® (Αυτόματη παύση της χρονομέτρησης βάση της ταχύτητας) Ναι
Auto Scroll (Αναζήτηση στοιχείων κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Ναι
Multi-sport (Αλλαγή του τύπου αθλήματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Ναι
Advanced workouts (Δημιουργία προπονήσεων με προκαθορισμένους στόχους) Ναι
Pace alert (Ενημερώνει για απόκλιση από τον επιθυμητό ρυθμό) Ναι (για advanced workouts) - Yes (for advanced workouts only)
Time/distance alert (Σας ειδοποιεί όταν επιτύχετε τον προκαθορισμένο στόχο) Ναι
Ειδοποίηση δόνησης Ναι
Διαλειμματικές Προπονήσεις Ναι
Υπολογισμός θερμίδων βάση καρδιακών παλμών Ναι
Training Effect Ναι
Customizable screen(s) Ναι
Συμβατό με βατόμετρα ANT+ Ναι
Εκτίμηση VO2 δείκτη Ναι
Υπολογισμός χρόνου αποκατάστασης Ναι
Πρόβλεψη χρονικής διάρκειας αγώνα Ναι
Running dynamics Ναι
Smart Notifications (εμφανίζει γραπτά μηνύματα, κλήσεις και άλλα όταν συνδεθεί με συμβατό κινητό τηλ.) Ναι
Pool Swim metrics (τύπος κολύμβησης, χεριές και μήκος πισίνας) Ναι
Κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα (υπολογισμό απόστασης, ρυθμού, ρυθμού χεριών, θερμίδων) Ναι
Μετρητής βημάτων Ναι
Auto goal (ημερήσιος στόχος βημάτων) Ναι
Ειδοποίηση μεγάλης περιόδου ακινησίας Ναι
Sleep mode Ναι
Έγχρωμη οθόνη Ναι
Music control Ναι
Find my phone Ναι
VIRB control Ναι
Σύνδεση μέσω Wi-Fi Ναι
Αναπαραγωγή μουσικής Ναι