210 6123328 - 211 7702121

Garmin Forerunner 645 Music With Black Colored Band - 12 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-01863-30
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€399,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις
  • Δυνατότητα μεταφόρτωσης μέχρι και 500 μουσικών κομματιών στο ρολόι και αναπαραγωγή μέσω bluetooth ακουστικών (πωλούνται χωριστά) για εύκολη ακρόαση χωρίς την ανάγκη κινητού.
  • Συγχρονισμός της μουσικής με streaming υπηρεσίες για offline ακρόαση(1)
  • Υποστηρίζει τις εξελιγμένες δυναμικές τρεξίματος(3) συμπεριλαμβανομένου του χρόνου επαφής με το έδαφος, το μήκος διασκελισμού, της κάθετης ταλάντωσης κ.α
  • Οπτικός παλμογράφος καρπού(4) για εύκολη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού και αξιολόγηση της φυσικής σας κατάστασης
  • Διάρκεια μπαταρίας(5) μέχρι και 7 μέρες σε λειτουργία smartwatch και 5 ώρες σε λειτουργία GPS με αναπαραγωγή μουσικής

Το Forerunner 645 Music διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να σας βοηθήσει να εξελίξετε την προπόνησή σας. Διαθέτει εσωτερική μνήμη για αποθήκευση και αναπαραγωγή μουσικών κομματιών μέσω Bluetooth κατα την διάρκεια της προπόνησης. Υποστηρίζει τις εξελιγμένες δυναμικές τρεξίματος (με την χρήση της κατάλληλης ζώνης ή του Running Dynamics Pod) ενώ ενσωματώνει εργαλεία παρακολούθησης της απόδοσης ώστε να σας εφοδιάσει με τις πληροφορίες που θα ανεβάσουν επίπεδο τις προπονήσεις σας.

 

Μουσική

Με δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 500 μουσικών κομματιών στην μνήμη του ρολογιού έχετε έναν επιπλέον σύμμαχο στην καθημερινή προπόνηση. Είναι εύκολο να μεταφέρετε την μουσική σας από τον υπολογιστή και να την απολαύσετε αργότερα μέσω Bluetooth ακουστικών. Μπορείτε επιπλέον να συγχρονίσετε τις playlist που έχετε σε επιλεγμένες μουσικές υπηρεσίες(1) κατευθείαν με το ρολόι. Τώρα μπορείτε να έχετε την μουσική που σας δίνει τον ρυθμό στην προπόνηση πάντα μαζί σας.

At a Glance

TrainingΒελτιώστε την προπόνησή σας

Με το Forerunner 645 Music είναι εύκολο να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Πληροφορίες όπως το cadence, το μήκος διασκελισμού, ο χρόνος επαφής με το έδαφος και η ισορροπίαη κάθετη ταλάντωση είναι κρίσιμης σημασίας πληροφορίες ώστε να βελτιώσετε την φόρμα σας και να αποδώσετε τα μέγιστα στον αγώνα. Οι πληροφορίες αυτές είναι προσβάσιμες με την χρήση της κατάλληλης ζώνης καρδιακών παλμών (HRM-Run ή HRM-Tri) ή ευκολόχρηστου Running Dynamics Pod. Επιπλέον εκμεταλλευτείτε τα προφίλ της ποδηλασίας και της κολύμβησης σε πισίνα. Στην πισίνα το Forerunner 645 Music μπορεί να καταγράψει την απόσταση, τον ρυθμό, τις χεριές κ.α.

 

Παρακολουθείστε την απόδοσή σας

Το Forerunner 645 Music παρακολουθεί την απόδοσή κατά την προπόνηση αλλά και την αποκατάστασή σας, βοηθώντας σας να προετοιμαστείτε καλύτερα για έναν αγώνα ή έναν κύκλο προπονήσεων. Με το Επίπεδο προπόνησης (Training status) αξιολογούνται οι πρόσφατες προπονήσεις σας σε συνδυασμό με δείκτες απόδοσης, ώστε να ενημερώνεστε για το αν προπονήστε βέλτιστα ή αν πρέπει να εντείνεται ή να μειώσετε την προσπάθειάς σας. Το εργαλείο αξιολόγησης της αναερόβιας άσκησης ανοίγει ένα νέο παράθυρο σε σημαντικά στοιχεία προπόνησης ώστε να ωθήσετε την προπόνησή σας στα όρια. Μπορείτε επίσης να δείτε τον συνολικό φόρτο των προπονήσεων σας ο οποίος αντιστοιχεί στις προπονήσεις των τελευταίων 7 ημερών και ο οποίος συγκρίνετε με το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης και του πρόσφατου ιστορικού των προπονήσεων σας.

Connect IQ

 

Connect IQ

Στο Connect IQ store της Garmin θα βρείτε δεκάδες δωρεάν εφαρμογές, watch faces και widgets κατάλληλα για το Forerunner 645 Music ώστε να προσαρμόσετε το ρολόι στις ανάγκες και την προσωπικότητά σας. Καινούργιες εφαρμογές προστίθενται συνεχώς. Έτσι μπορείτε να αξιοποιείστε εφαρμογές όπως η SmartThings για να ελέγξετε τα φώτα στο σπίτι σας, η AccuWeather MinuteCast για να δείτε πότε θα βρέξει και η Face It για να προσθέσετε όποια φωτογραφίας θέλετε από την συλλογή σας στην οθόνη του ρολογιού.

 

 

Connect IQΠαραμείνετε συνδεδεμένοι

Το Forerunner 645 Music, όταν συνδεθεί με ένα συμβατό τηλέφωνο(6), μπορεί να προβάλει στην οθόνη του ειδοποιήσεις για sms, κλήσεις και emails, καθώς και έξυπνες ενημερώσεις από εφαρμογές ώστε να μένετε πάντα ενήμεροι. Βρείτε το τηλέφωνό σας με την λειτουργία Find my Pone, διαχειριστείτε την μουσική σας (παύση αναπαραγωγή) ή ενημερώστε ζωντανά τους δικού σας ανθρώπους με την διαδρομή σας μέσω του LiveTrack.

Garmin Connect

Συγχρονίζοντας τις δραστηριότητές σας με το Garmin Connect αποκτάτε περισσότερες δυνατότητες από απλή αποθήκευση των δεδομένων σας. Το Garmin Connect είναι μια ζωντανή αθλητική κοινότητα όπου μπορείτε να συναγωνιστείτε παίρνοντας μέρος σε προκλήσεις, να ενθαρρύνετε άλλα μέλη ή να μοιραστείτε τις επιτυχίες σας. To Garmin Connect είναι δωρεάν και είναι προσβάσιμο από υπολογιστή ή μέσω του κινητού από την εφαρμογή Garmin Connect Mobile.

 

Training 

Προπονηθείτε με τον δικό σας τρόπο

Με τα ενσωματωμένα προφίλ για τρέξιμο (σε εσωτερικό/εξωτερικό χώρο), ποδηλασία (σε εσωτερικό/εξωτερικό χώρο), κολύμπι σε πισίνα, ελλειπτικό μηχάνημα, μυική ενδυνάμωση ή αθλήματα με κουπί κ.α. μπορείτε να γυμναστείτε και να καταγράψετε την δραστηριότητα σας στο άθλημα που αγαπάτε. Δημιουργείστε το δικό σας πρόγραμμα προπόνησης στο Garmin Connect και κατεβάστε το στο Forerunner 645 Music. Αναλύστε προηγούμενες προπονήσεις και μοιραστείτε τες με τους φίλους και τους οικείους σας.

 

Ιδανικός σύντροφος

Σχεδιασμένο για δρομείς, το Forerunner 645 Music ενσωματώνει ένα αξιόπιστο και εύκολο στον χειρισμό μέσω 5 κουμπιών περιβάλλον λειτουργίας. Είναι αδιάβροχο (κατάλληλο για κολύμπι) ενώ η οθόνη του είναι ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου. Διαθέτει κρύσταλλο χημικά επεξεργασμένο για μεγίστη αντοχή και λουράκια με clip για εύκολη αφαίρεση χωρίς την χρήση εργαλείων. Και με διάρκεια μπαταρίας έως και 7 ημερών σε χρήση smartwatch ή 12 ωρών σε λειτουργία GPS το  Forerunner 645 Music είναι ο ιδανικός σύντροφος για την προπόνηση αλλά και την καθημερινότητά σας.

 

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Garmin Forerunner 645 Music With Black Colored Band
  • Κλιπ φόρτισης/μεταφοράς δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά

(2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

(1) Μπορεί να απαιτείτε συνδρομή στην εκάστοτε μουσική υπηρεσία
(3)Όταν συνδιάζεται με τις ζώνες καρδιακών παλμών HRM-Run και HRM-Tri ή το Running Dynamics Pod.
(4) Ακρίβεια δραστηριογράφου
(5)Με τυπική χρήση. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση και την επιλεγμένη λειτουργία απόδοσης
(6)Όταν συνδεθεί με συμβατό smartphone

     

Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 42.5 x 42.5 x 13.5 mm
Μέγεθος οθόνης 30.4mm diameter
Ανάλυση οθόνης 240 x 240 pixels
Οθόνη αφής Όχι
Βάρος 41.8 g
Τύπος Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας Smartwatch Mode: Up to 7 days GPS mode with music: Up to 5 hours
GPS Ναι
GLONASS Ναι
Αδιαβροχοποίηση 50 m
Δέκτης GPS Υψηλής Ευαισθησίας Ναι
Βαρομετρικό υψόμετρο Ναι
Ηλεκτρονική Πυξίδα Ναι
Smart Notifications (εμφανίζει γραπτά μηνύματα, κλήσεις και άλλα όταν συνδεθεί με συμβατό κινητό τηλ.) Ναι
Ειδοποίηση δόνησης Ναι
Music control Ναι
Find my phone Ναι
VIRB control Ναι
Αποθήκευση Σημείων Όχι
Ενσωματωμένο αξελερόμετρο (δεν χρειάζεται foot pod για εσωτερικούς χώρους) Ναι
Αισθητήρας Πεταλιέρας Ναι (Δεν περιλαμβάνεται)
Παλμογράφος Ναι (Από το καρπό)
Auto Pause® (Αυτόματη παύση της χρονομέτρησης βάση της ταχύτητας) Ναι
Auto Lap® (Αυτόματη έναρξη νέου γύρου) Ναι
Auto Scroll (Αναζήτηση στοιχείων κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Ναι
Pace alert (Ενημερώνει για απόκλιση από τον επιθυμητό ρυθμό) Ναι
Time/distance alert (Σας ειδοποιεί όταν επιτύχετε τον προκαθορισμένο στόχο) Ναι
Υπολογισμός θερμίδων βάση καρδιακών παλμών Ναι
Customizable screen(s) Ναι
Κολύμβηση σε πισίνα (υπολογισμός απόστασης, ρυθμού, ρυθμού χεριών, θερμίδων) Ναι
Αισθητήρας Ποδιού Ναι (Δεν περιλαμβάνεται)
Garmin Connect™ compatible Ναι
Αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων μέσω USB Stick Ναι
Virtual Partner® (ανταγωνίζεστε εικονικό συναγωνιστή) Ναι
Virtual Racer™ (ανταγωνίζεστε άλλες δραστηριότητες) Ναι
Multi-sport (Αλλαγή του τύπου αθλήματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Όχι
Advanced workouts (Δημιουργία προπονήσεων με προκαθορισμένους στόχους) Ναι
Διαλειμματικές Προπονήσεις Όχι
Training Effect Ναι
Συμβατό με βατόμετρα ANT+ Όχι
Καταγραφή και εμφάνιση της θερμοκρασίας Ναι
Εκτίμηση VO2 δείκτη Ναι
Υπολογισμός χρόνου αποκατάστασης Ναι
Πρόβλεψη χρονικής διάρκειας αγώνα Ναι
Running dynamics Ναι
Μετρητής βημάτων Ναι
Auto goal (ημερήσιος στόχος βημάτων) Ναι
Move bar (Ενημερώνει για το χρόνο ακινησίας) Ναι
Sleep mode Ναι
Αναπαραγωγή μουσικής Ναι
Μνήμη μουσικών κομματιών μέχρι 500 κομμάτια
Ιστορικό 200 hours of activity data