210 6123328 - 211 7702121

Garmin Forerunner 935 Black - 12 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-01746-04
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€419,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις

Τριαθλητικό ρολόι GPS με οπτικό παλμογράφο καρπού.

  • Προσφέρει προηγμένες αθλητικές δυνατότητες σε μικρό μέγεθος για άνεση στην καθημερινή χρήση.
  • Προβάλει υψομετρικές διαφορές με το ενσωματωμένο βαρομετρικό αλτίμετρο ενώ διαθέτει ηλεκτρονική πυξίδα.
  • Αξιολογεί την προπόνηση σας ώστε να γνωρίζετε αν πρέπει να εντείνετε την προσπάθειά σας ή αν πρέπει να χαμηλώσετε ρυθμό.
  • Παρέχει προηγμένες δυναμικές για το τρέξιμο, την ποδηλασία, και το κολύμπι.
  • Διάρκεια μπαταρίας που αγγίζει τις 2 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού, και τις 24 ώρες σε λειτουργία GPS ή 50 ώρες σε λειτουργία UltraTrac™.

At a Glance

Ένας αφοσιωμένος αθλητής σαν εσάς, που θέλει καθημερινά να νικά το χτες, θα εκτιμήσει τις πλούσιες πληροφορίες που παρέχει το Forerunner 935 όπως δυναμικές τρεξίματος, πληροφορίες παλμού καρδιάς από τον καρπό, κατάσταση προπόνησης, FTP, VO2 max, κ.α. Αυτό το προηγμένο αθλητικό ρολόι σας βοηθά να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας την προπόνησή σας ώστε να γίνετε καλύτερος αθλητής.

QuickFit bandsΤαιριάζει στον καρπό σας αλλά και στις στυλιστικές σας ανάγκες.

Το τριαθλητικό ρολόι Forerunner 935 διαθέτει στιβαρό και ελαφρύ σχεδιασμό, με άνετη εφαρμογή στο χέρι ώστε να το φοράτε όλη την ημέρα. Το 935 είναι συμβατό με τα λουράκια της σειράς QuickFit™ με εύκολη εναλλαγή. Με λουράκια που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση είναι εύκολο να περάσετε από ένα λουράκι σιλικόνης με αθλητικό στυλ σε κάποιο δερμάτινο για πιο κλασσικό λουκ είτε ακόμα και σε μπρασελέ.

Training StatusΚαταγράψτε την προπόνηση, την απόδοση αλλά και την ανάρρωσή σας

Πόσο αποδοτικό είναι το πλάνο προπόνησης σας; Το Forerunner 935 σας βοηθά να παρακολουθείτε την προπόνηση αλλά και την ανάρρωσή σας ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για έναν αγώνα. Η κατάσταση προπόνησης είναι ένα νέο εργαλείο που αυτόματα αξιολογεί το ιστορικό των πρόσφατων προπονήσεών σας και σας ενημερώνει για τον αν προπονήστε ιδανικά, αν υπερβάλλετε ή αν πρέπει να αυξήσετε την ένταση. Η νέα μετρητική αναερόβιας άθλησης σας δίνει σημαντικές πληροφορίες και ανοίγει ένα νέο παράθυρο στην προπόνηση σας. Μπορείτε να δείτε τον συνολικό φόρτο προπόνησης των τελευταίων 7 ημερών και να τον συγκρίνετε με το ιδανικό επίπεδο με βάση την φυσική σας κατάσταση και το ιστορικό των προπονήσεων.

 

Running Dynamics PodΑναλύστε την τεχνική σας

Τώρα είναι εύκολο να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε την τεχνική σας. Το Forerunner 935 καταγράφει κρίσιμες δυναμικές τρεξίματος² που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναλύσετε την απόδοσή σας. Πληροφορίες όπως ο ρυθμός, το μήκος διασκελισμού, ο χρόνος επαφής με το έδαφος, η κάθετη ταλάντωση κ.α είναι το κλειδί ώστε τα βελτιωθείτε και να προετοιμαστείτε για την ημέρα του αγώνα. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται όταν συνδυάσουμε το ρολόι μας με συμβατό ιμάντα² ή με το Running Dynamics Pod που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί πάνω στον ιμάντα στήθους. Επίσης εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες και τις πληροφορίες που σας παρέχει στην ποδηλασία αλλά και στην κολύμβηση. Στην ανοικτή θάλασσα, το Forerunner 935 μπορεί να καταγράψει την απόσταση, τον ρυθμό, τις χεριές και άλλα.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Διαθέτει μπαταρία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε αφού θα καλύψει ακόμα και την μεγαλύτερη σε διάρκεια δραστηριότητά σας, είτε αυτή είναι ένα iron-distance τρίαθλο είτε ένας υπερμαραθώνιος. Η μπαταρία του Forerunner 935 διαρκεί μέχρι 24 ώρες σε λειτουργία GPS και μέχρι 50 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης UltraTrac. Σε λειτουργία ρολογιού η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 2 εβδομάδες.

Training StatusΤρέξτε, κολυμπήστε, ποδηλατήστε

Το Forerunner 935 σας επιτρέπει να εναλλάσσεστε μεταξύ δραστηριοτήτων με ευκολία μέσω των διαθέσιμων προφίλ για τρέξιμο (σε εσωτερικό/εξωτερικό χώρο), ποδηλασία (σε εσωτερικό/εξωτερικό χώρο), κολύμβηση (πισίνα/ανοικτή θάλασσα), σκι, κωπηλατικά σπορ, τρέξιμο μονοπατιού, πεζοπορία κ.α.

Κατά την διάρκεια τριαθλητικών αγώνων μπορείτε να εναλλάσσετε τα αθλήματα πατώντας απλά ένα κουμπί. Το 935 είναι συμβατό με τα advanced workouts για τρέξιμο, ποδηλασία, ακόμα και κολύμπι στην πισίνα. Δημιουργήστε τις δικές σας προπονήσεις και κατεβάστε τις μέσω του Garmin Connect της αθλητικής κοινότητας. Αξιολογήστε τις προπονήσεις σας μέσω από την εφαρμογή και μοιραστείτε τις προσπάθειές σας με την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

Μείνετε συνδεδεμένοι

Δείτε έξυπνες ειδοποιήσεις όπως sms, κλήσεις, email κ.α. στην οθόνη του ρολογιού σας. Συνδυάστε το ρολόι σας με με ένα συμβατό τηλέφωνο3, για αυτόματη μεταφορά των δεδομένων σας στο Garmin Connect, για να ελέγχετε την μουσική σας, κ.α. Επιτρέψτε στους αγαπημένους σας να ακολουθούν της προπονήσεις σας σε πραγματικό χρόνο μέσω του LiveTrack ή χρησιμοποιείστε το GroupTrack που σας επιτρέπει να βλέπετε που είναι τα υπόλοιπα μέλη της ποδηλατικής σας ομάδας. Επίσης η υποστήριξη Wi-Fi απλοποιεί την διαδικασία μεταφοράς από και προς το Garmin Connect των δεδομένων σας.

 

Training StatusΑκολουθείστε την καρδιά σας

Η παρακολούθηση του καρδιακού παλμού από τον καρπό σας δίνει την ελευθερία που χρειάζεστε κατά την διάρκεια ενός αγώνα, αλλά αν συνδυάσετε το Forerunner 935 με έναν ιμάντα στήθους μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο πλήθος πληροφοριών. Με τούς ιμάντες στήθους HRM-Run™ ή HRM-Tri™ πληροφορήστε για χαρακτηριστικά όπως το κατώφλι γαλακτικού οξέως ή το HRV (μεταβλητότητα καρδιακού παλμού) και stress test.

GPS και Glonass

Aθληθείτε σε απαιτητικά περιβάλλοντα με το Forerunner 935 χάρη στην αξιόπιστη δορυφορική λήψη GPS αλλά και GLONASS, αλλά κα το ενσωματωμένο βαρόμετρο που παρέχει σε πραγματικό χρόνο υψομετρικές διαφορές. Το τρίαθλο είναι απλά ένα από τα πολλά διαφορετικά αθλήματα που υποστηρίζει συμπεριλαμβανομένου του γκολφ του σκι, της πεζοπορίας, του SUP και πολλών ακόμα.

Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile

Παραμετροποιήστε το ρολόι

To Forerunner 935 συγχρονίζει αυτόματα τα δεδομένα με το Garmin Connect, την ανοιχτή αθλητική κοινότητα όπου μπορέιτε να ξαναδέιτε την προοδό σας ή ακόμα και να την μοιραστείτε με του φίλους σας. Συνδεθείτε έιτε από τον υπολογιστή σας έιτε μέσω της εφαρμογής για κινητά Garmin Connect™. Μπορείτε επίσης να παραμετροποιήσετε την συσκευή σας με δωρεάν watch faces να αλλάξετε τα πεδία δεδομένων ή να συνδέσετε εφαρμογές όπως Uber και Accuweather, όλα διαθέσιμα μέσω του Connect IQ™.

Λίγα ακόμα έξτρα

Το 935 είναι ο καθημερινό σας σύντροφος αφού καταγράφει την καθημερινή σας δραστηριότητα (βήματα, θερμίδες κτλ) αλλά και την ποιότητα του ύπνου σας. Είναι επίσης συμβατό με την ποδηλατική σειρά Varia™, που περιλαμβάνει ραντάρ, έξυπνα ποδηλατικά φώτα και το Varia Vision™. Συμπληρώστε τα ποδηλατικά σας αξεσουάρ με τα βατόμετρα Vector™ 2 (διπλό αισθητήριο) και 2S (μονό αισθητήριο). Το Vector 2 συνδυάζετε με το Forerunner 935 για να σας δείξει ισχύ, ρυθμό (cadence), ισορροπία δεξιού/αριστερού ποδιού καθώς και δυναμικές ποδηλασίας (cycling dynamics) που σας δείχνουν πως και πότε παράγετε ισχύ.

Από τον προγραμματισμό στην εκτέλεση

Τίποτα δεν δίνει περισσότερη ικανοποίηση από μία προπόνηση που εκτελέστηκε άριστα. Με την εφαρμογή TrainingPeaks του Connect IQ, μπορείτε να βλέπετε την καθημερινή σας προπόνηση κατευθείαν στο ρολόι σας. Επιτρέψτε να σας καθοδηγήσει σε πραγματικό χρόνο, ώστε να ολοκληρώσετε δύσκολους στόχους και διαλειμματικές προπονήσεις κατευθείαν από το TrainingPeaks. Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης, αυτόματα συγχρονίστε τα δεδομένα της προπόνησης με το TrainingPeaks για μια πιο λεπτομερή ανάλυση της απόδοσής σας καθώς και για έλεγχο της προόδου σας.


Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • forerunner 935
  • Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης

(2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

1Activity tracking accuracy
2Όταν συνδυάζετε με το Running Dynamics Pod (πωλείτε ξεχωριστά) ή τον ιμάντα στήθους HRM-Run ή HRM-Tri.
3Δείτε στο Garmin.com για μια λίστα των συμβατών τηλεφώνων

Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 47 x 47 x 13.9 mm
Μέγεθος οθόνης 30.4 mm diameter
Ανάλυση οθόνης 240 x 240 pixels
Οθόνη αφής Όχι
Βάρος 49 g
Τύπος κρύσταλλου Χημικώς ενισχυμένο κρύσταλλο
Τύπος Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας Smart Mode: Up to 2 weeks GPS/HR mode: Up to 24 hours UltraTrac™ mode: Up to 60 hours without wrist heart rate
Σύστημα Δορυφόρων GPS/Glonass/Galileo
Αδιαβροχοποίηση 50 m
Αισθητήρες Barometric Altimeter, Compass, Temperature
Προφορτωμένοι χάρτες Όχι
Εσωτερική μνήμη 64 MB - available 54 MB
Παλμογράφος Ναι (Από το καρπό)
Αισθητήρας Πεταλιέρας Ναι (Δεν περιλαμβάνεται)
Προφίλ προπόνησης Running, Indoor Running, Trail Running, Biking, Indoor Biking, Mountain Biking, Pool Swimming, Open Water Swimming,Indoor Rowing, Strength Training, Cardio Training, Hiking, Climbing, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Jumpmaster, Tactical, Golf
Virtual Partner® (ανταγωνίζεστε εικονικό συναγωνιστή) Ναι
Virtual Racer™ (ανταγωνίζεστε άλλες δραστηριότητες) Ναι
Auto Pause® (Αυτόματη παύση της χρονομέτρησης βάση της ταχύτητας) Ναι
Auto Scroll (Αναζήτηση στοιχείων κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Ναι
Multi-sport (Αλλαγή του τύπου αθλήματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Ναι
Advanced workouts (Δημιουργία προπονήσεων με προκαθορισμένους στόχους) Ναι
Pace alert (Ενημερώνει για απόκλιση από τον επιθυμητό ρυθμό) Ναι (για advanced workouts) - Yes (for advanced workouts only)
Time/distance alert (Σας ειδοποιεί όταν επιτύχετε τον προκαθορισμένο στόχο) Ναι
Ειδοποίηση δόνησης Ναι
Διαλειμματικές Προπονήσεις Ναι
Υπολογισμός θερμίδων βάση καρδιακών παλμών Ναι
Training Effect Ναι
Customizable screen(s) Ναι
Συμβατό με βατόμετρα ANT+ Ναι
Virtual Pacer (σύγκριση του τρέχοντος ρυθμού με τον επιθυμητό) Ναι
Εκτίμηση VO2 δείκτη Ναι
Υπολογισμός χρόνου αποκατάστασης Ναι
Πρόβλεψη χρονικής διάρκειας αγώνα Ναι
Running dynamics Ναι
Smart Notifications (εμφανίζει γραπτά μηνύματα, κλήσεις και άλλα όταν συνδεθεί με συμβατό κινητό τηλ.) Ναι
Pool Swim metrics (τύπος κολύμβησης, χεριές και μήκος πισίνας) Ναι
Αναγνώριση μήκους πισίνας Ναι
Κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα (υπολογισμό απόστασης, ρυθμού, ρυθμού χεριών, θερμίδων) Ναι
Μετρητής βημάτων Ναι
Auto goal (ημερήσιος στόχος βημάτων) Ναι
Move bar (Ενημερώνει για το χρόνο ακινησίας) Ναι
Sleep mode Ναι
Έγχρωμη οθόνη Ναι
Music control Ναι
Find my phone Ναι
Λειτουργίες ρολογιού Time of day (12/24h), calendar (day/date), daily alarm, stop watch, timer, sunrise/sunset alerts
Σύνδεση μέσω Wi-Fi Ναι
Αναπαραγωγή μουσικής Όχι
Additional Physiological measurements: Yes (Recovery time, lactate threshold, FTP, HRV Stress Test, V02 Max for running and cycling, Race Predictor, Training Status, Training Load, Anaerobic Training Effect) Running Dynamics (with optional accessory) Performance condition Interface: USB, Wi-Fi® and Bluetooth® Run/walk feature: Yes Finish time: Yes Custom alerts: Yes Customisable lap screen Connect IQ™ support: Yes (watch faces, data fields, widgets and apps) Wireless connectivity: yes UltraTrac: Yes