210 6123328 - 211 7702121

Το e-shop μας παραμένει σε λειτουργία και οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.    Για οποιαδήποτε ερώτημα ή τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 10:00 – 18:00

Garmin Keep Away Tag - 3 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-12458-00
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€45,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 3 άτοκες δόσεις

Χρησιμοποιήστε ένα ή περισσότερα Keep Away Tags (καρτελάκια απόστασης) συνδυασμένα με τη συσκευή Delta smart ώστε να αποτρέψετε τα κατοικίδιά σας να πλησιάσουν ανεπιθύμητες περιοχές. Τα Keep Away Tags μπορούν να προγραμματιστούν με τη δωρεάν εφαρμογή παρακολούθησης δραστηριότητας και εκπαίδευσης Garmin Canine™, ώστε να αποτρέψουν ανεπιθύμητες συμπεριφορές ή να κρατήσουν τον τετράποδο φίλο σας μακριά από κινδύνους, όταν εσείς δεν βρίσκεστε εκεί για να τον επιβλέψετε προσωπικά.

Ρυθμίστε μέσω της εφαρμογής τις επιλογές για αυτόματη διόρθωση συμπεριφοράς που θα ενεργοποιηθούν όταν ο σκύλος σας βρεθεί κοντά (από 30 εκατοστά έως 1 μέτρο) στο καρτελάκι (tag). Για έναν σκύλο που του αρέσει να χώνεται στο κάδο με τα σκουπίδια ή για αυτόν που θα πρέπει να μένει μακριά από τα λουλούδια, αυτοί οι αισθητήρες είναι μία ασπίδα προστασίας όταν εσείς δεν βρίσκεστε εκεί.

 

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • 1 keep away tag (καρτελάκι απόστασης) 
Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 35 x 25 x 9 mm
Βάρος 8 g
Τύπος Μπαταρίας Κοινή ρολογιών (CR2032)
Αυτονομία μπαταρίας 3 months
Αδιαβροχοποίηση IPX7
Επιπλέει Όχι
Επίπεδα έντασης συνετισμού 36
Στιγμιαία ή συνεχής διάρκεια συνετισμού Ναι
Δόνηση Ναι
Συνετισμός τόνου Ναι