210 6123328 - 211 7702121

Garmin Oregon 700 TopoDrive Hellas - 12 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-01672-SA
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€399,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις

Ανθεκτικό GPS/GLONASS χειρός με Ενσωματωμένο Wi-Fi® και τοπογραφικό χάρτη Ελλάδας

  • Επανασχεδιασμένη κεραία επιτρέπει την καλύτερη λήψη GPS και GLONASS. Πυξίδα 3-αξόνων, επιταχυνσιόμετρο και αισθητήρες υψομέτρου και βαρομετρικής πίεσης
  • Οθόνη αφής 3-ιντσών ευανάγνωστη στο φως του ήλιου διπλού προσανατολισμού (κατακόρυφης και οριζόντιας προβολής)
  • Αυξημένη ασύρματη συνδεσιμότητα (Wi-Fi, Bluetooth, ANT+) για έξυπνες ειδοποιήσεις¹ και αυτόματο upload στην online κοινότητα Garmin Connect™, ενώ υποστηρίζει λειτουργίες Active Weather και Geocaching Live.
  • Προεγκατεστημένος τοπογραφικός χάρτης Topo Drive Ελλάδα
  • Περιλαμβάνει 1-έτους συνδρομή birdseye δορυφορικής απεικόνισης

At a Glance


Χάρη στην επανασχεδιασμένη κεραία για καλύτερη δορυφορική λήψη GPS και GLONASS, το Oregon 700 σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις πιο δύσκολες εξορμήσεις στην φύση. Είτε είστε σε πεζοπορία, κυνήγι, αναρρίχηση, καγιάκ, διαδρομή με το άλογο ή οτιδήποτε άλλο, αυτός ο εξαιρετικής αντοχής πλοηγός είναι έτοιμος για οτιδήποτε. Διαθέτει αυξημένη ασύρματη συνδεσιμότητα (Wi-Fi, Bluetooth και ANT +), υποστήριξη Active Weather με κινούμενα γραφικά, ενός χρόνου Βirdseye συνδρομή δορυφορικής απεικόνισης και μια ενσωματωμένη πυξίδα 3-αξόνων με βαρομετρικό αλτίμετρο.

 Διασκεδάστε με το Geocaching.com

Οι ασύρματες συνδέσεις Wi-Fi και Bluetooth συνδέσεις στο Oregon 700 καθιστούν ευκολότερο από ποτέ να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία geocaching. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ώστε αυτόματα να μένετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες κρύπτες από το Geocaching.com. Δεν υπάρχει πλέον η χειροκίνητη εισαγωγή των συντεταγμένων ή εκτύπωση σε χαρτί.

 

Μεγαλύτερη συνδεσιμότητα,λιγότερη πολυπλοκότητα

Οι διευρυμένες δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης του Oregon 700 καθιστούν ευκολότερο από ποτέ να κατεβάσετε λογισμικό, να λαμβάνετε έξυπνες ειδοποιήσεις¹ και να ανεβάσετε τις περιπέτειές σας στο Garmin Connect. Μπορείτε να μοιραστείτε τα LiveTrack ή geocache δεδομένα τοποθεσιών, απευθείαςαπό συσκευή σε συσκευή, με άλλες συμβατές φορητές συσκευές Garmin. Συνδέοντάς το μέσω Bluetooth με ένα συμβατό smartphone σας επιτρέπει να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, sms και ειδοποιήσεις απευθείας στην οθόνη της συσκευή σας. Έτσι παραμένετε ενήμεροι ενώ βρίσκεστε μακριά από όλα. Προσφέρεται με σύστημα διπλής μπαταρίας που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακές μπαταρίες AA ή μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία NiMH.

  

Πλοηγηθείτε χωρίς όρια 

To Oregon 700  παρέχει ολοκληρωμένη δυνατότητα πλοήγησης και εντοπισμού για να σας καθοδηγήσει ακόμα και εκτός του καθορισμένου μονοπατιού, με την χρήση GPS και GLONASS καθώς και του αισθητήρα ABC (υψόμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα). Ο αισθητήρας υψομέτρου παρέχει με ακρίβεια δεδομένα ανόδου και καθόδου, ενώ το βαρόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβλέψει τις καιρικές αλλαγές, δείχνοντας τις βραχυπρόθεσμες τάσεις στην πίεση του αέρα. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3-αξόνων σας βοηθά να διατηρήσετε τον προσανατολισμό σας είτε κινείστε, είτε όχι. Η λειτουργία TracBack στο Oregon 700 σας βοηθά να πλοηγηθείτε πίσω στο σημείο εκκίνησης από τον ίδιο δρόμο που ήρθατε. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε τοποθεσίες, όπως κάμπινγκ, το όχημά σας ή άλλα σημεία ενδιαφέροντος, στα οποία θέλετε να πλοηγηθείτε πίσω μετά από μία εξόρμηση.

 

Απολαυστική οθόνη

Το Oregon 700 διαθέτει μια φωτεινή, έγχρωμη οθόνη αφής 3 ιντσών, αναγνώσιμη ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου, διπλού προσανατολισμού (κάθετης ή οριζόντιας προβολής) . Υποστηρίζει πολλές επιλογές χαρτών όπως BlueChart® G2 HD για πλοήγηση στο νερό ή City Navigator® NT για οδηγίες πλοήγησης μέσα στην πόλη. Ανθεκτικό και αδιάβροχο (IPX7), έχει κατασκευαστεί για να αντέχει στα στοιχεία της φύσης. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη του Oregon σας με δωρεάν εφαρμογές, widgets και πεδία δεδομένων από τo Garmin Connect IQ ™ το διαδικτυακό κατάστημα της Garmin.

  

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας

Προετοιμάστε την επόμενη περιπέτειά σας με το BaseCamp™, το λογισμικό που σας επιτρέπει να δείτε και να οργανώσετε χάρτες, σημεία, πορείες και ίχνη. Αυτό το ελεύθερο λογισμικό ταξιδιωτικού προγραμματισμό σας επιτρέπει ακόμη να δημιουργήσετε Garmin Adventures που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους, την οικογένεια ή φίλους περιηγητές σε απευθείας σύνδεση. Το BaseCamp εμφανίζει στην οθόνη του υπολογιστή σας οποιαδήποτε τοπογραφικά δεδομένα του χάρτη είναι αποθηκευμένα στη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των ισοϋψών καμπυλών και υψομετρικών προφίλ. Επίσης, με μια συνδρομή Βirdseye δορυφορικής απεικόνισης, μπορείτε να μεταφέρετε ένα απεριόριστο ποσό δορυφορικών εικόνων στη συσκευή σας για να τις χρησιμοποιήσετε κατά της περιηγήσεις σας.

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • Oregon 750
  • Καλώδιο USB
  • Κλιπ
  • Οδηγίες Χρήσης

 

¹Δείτε το Garmin.com/BLE για συμβατότητα
²Εφαρμογές, widgets και πεδία δεδομένων εμφανίζονται όταν είναι διαθέσιμα. Μπορεί όλα τα προϊόντα αν μην είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο. Παρακαλούμε ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για να δείτε τα τρέχοντα προϊόντα στο IQ Connect.

Προδιαγραφές προϊόντων
Χάρτες TopoDrive
Διαστάσεις 2.4" x 4.5" x 1.3" (6.1 x 11.4 x 3.3 cm)
Διαστάσεις οθόνης 1.5"W x 2.5"H (3.8 x 6.3 cm) - 3" diag
Ανάλυση οθόνης 240 x 400 pixels
Τύπος οθόνης Γυάλινη έγχρωμη multi-touch
Βάρος 209.8 g with batteries
Τύπος Μπαταρίας 2 AA μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται) ή Επαναφορτιζόμενο πακ μπαταριών NiMH (δεν περιλαμβάνεται)
Αυτονομία μπαταρίας 16 ώρες
Αδιαβροχοποίηση IPX7
Επιπλέει Όχι
Δέκτης GPS Υψηλής Ευαισθησίας Ναι
Basemap Ναι
Προφωρτομένοι χάρτες Ναι
Εσωτερική μνήμη 1.7 GB
Εσωτερική μνήμη 4 GB
Υποδοχή κάρτας μνήμης Ναι
Αποθήκευση Σημείων 10000
Διαδρομές 250
Track log 20,000 points, 250 saved tracks
Automatic routing (turn by turn routing on roads) Ναι
Οθόνη αφής Ναι
Electronic compass Ναι
Βαρομετρικό υψόμετρο Ναι
Camera Όχι
Photo navigation (navigate to geotagged photos) Ναι
Picture viewer Ναι
Custom maps compatible Ναι
Geocaching-friendly Ναι
Ημερολόγιο κυνηγίου/ψαρέματος Ναι
Ανατολή & δύση ηλίου Ναι
Πληροφορίες παλίρροιας Ναι
Εμβαδομέτρηση Ναι
Δυνατότητα προσθήκης σημείων ενδιαφέροντος Ναι
Ασύρματη μεταφορά δεδομένων μεταξύ συσκευών Ναι
Garmin Connect™ compatible Ναι
Bluetooth Όχι
Wi-Fi connectivity Ναι
ANT+™ connectivity Ναι
Glonass Ναι
Μικρόφωνο Όχι
Υποστήριξη multimedia (audio/video) Όχι
Αισθητήρας υπερύθρων Όχι
Android with Google Play for complete customization Όχι