210 6123328 - 211 7702121

Το e-shop μας παραμένει σε λειτουργία και οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.    Για οποιαδήποτε ερώτημα ή τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 10:00 – 18:00

Garmin PT 10 Dog Device Blue για PRO 70 & PRO 550 - 12 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-01209-11
€159,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις

Εκπαίδευστε τους σκύλου σας με τα συστήματα PRO 70/550 ή Sport PRO

 • Εκπαιδεύστε μέχρι έξι σκύλους με το PRO 70, τρεις σκύλους με το PRO 550 ή τρεις σκύλους με το Sport PRO (επιπλέον συσκευές σκύλων είναι απαραίτητες, πωλούνται ξεχωριστά)
 • 1,6 χιλιόμετρα εμβέλεια
 • Mε ενσωματωμένο περιοριστή γαυγίσματος BarkLimiter
 • Mε δυνατότητα ασύρματου χειρισμού φακού που διαθέτει κολάρο του σκύλου
 • Εναλλάξιμα σημεία επαφής

Η συσκευή PT 10 για σκύλους λειτουργεί μετά τα PRO 70, PRO 550 και Sport PRO επιτρέποντας να προσθέσετε περισσότερα κολάρα για σκύλους στα ήδη υπάρχοντα. Εκπαιδεύστε πάνω από έξι σκύλους με το PRO 70, τρεις κύκλους με το PRO 550 ή τρεις σκύλους με το Sport PRO (επιπλέον κολάρα για σκύλους απαιτούνται). Με εμβέλεια έως 1,6 χιλιόμετρα και ασύρματο χειρισμού φωτός LED που αναβοσβήνει για χαμηλές συνθήκες φωτισμού καθώς και ενσωματωμένο περιοριστή γαυγίσματος BarkLimiter στο κολάρο του σκύλου.

Με ενσωματωμένο περιοριστή γαυγίσματος, BarkLimiter

Το PT 10 έχει ενσωματωμένο περιοριστή γαυγίσματος, BarkLimiter, στο κολάρο του σκύλου, ο οποίος διαθέτει τεχνολογία Autorise η οποία αυτόματα προσαρμόζει την διόρθωση στο βέλτιστο επίπεδο που απαιτείται, ώστε να αποτραπεί ανεπιθύμητο γαύγισμα.

Ανθεκτικό, αδιάβροχο, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Το κολλάρο για σκύλους PT 10 είναι σχεδιασμένο να αντέχει όλα τα χτυπήματα, τις γρατζουνιές και κακές συνθήκες της εκπαίδευσης και του κυνηγιού και έρχεται με 2 διαφορετικού μήκους αφαιρούμενα, ανοξείδωτα, μονωμένα σημεία επαφής, για αξιόπιστη απόδοση σε υγρές συνθήκες αλλά και μεγάλης άνεσης για το σκυλί. Η κολλάρο είναι ανθεκτικό στο νερό (1 ATM), ενώ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου με μεγάλη διάρκεια. Μια ένδειξη διάρκειας ζωής της μπαταρίας στο κολλάρο σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε χρειάζεται επαναφόρτιση.

Χρωματικός συνδυασμός κολάρων

Τα έγχρωμα κουμπιά του PRO 70 καθώς και η χρωματική κωδικοποίηση του διακόπτη επιλογής σκύλου των PRO 550 και Sport PRO μπορεί να συνδυαστεί με του αντίστοιχου χρώματος κολάρο για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε πιο από τα σκυλιά σας λαμβάνει τη διέγερση και τον τόνο. Επιπλέον 3/4-inch κολάρα επικαλυμμένα με πολυουρεθάνη πωλούνται ξεχωριστά. 

Περιεχόμενα συσκευασίας:

 • PT 10 dog device
 • 3/4" μπλέ κολλάρο
 • Φορτιστής 230V
 • Καλώδιο φόρτισης USB
 • Κλιπ φόρτισης
 • Ακίδες ηλεκτρικής διέγερσης για σκύλους 
 • Oδηγίες χρήσης

(2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 7.8 x 4.4 x 4.4 cm
Βάρος 98 g
Τύπος Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας 60 ώρες
Αδιαβροχοποίηση IPX7
Επιπλέει Όχι
Additional Collar compatibility: 1.9 cm