210 6123328 - 211 7702121

Το e-shop μας παραμένει σε λειτουργία και οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.    Για οποιαδήποτε ερώτημα ή τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 10:00 – 20:00

Garmin Speed Sensor 2

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-12843-00
€39,90 με ΦΠΑ

Παρακολουθήστε την ταχύτητά σας ενώ κάνετε ποδήλατο με αυτό τον εύκολο στην εγκατάσταση ασύρματο αισθητήρα. Χωρίς μαγνήτες ή άλλα πρόσθετα εξαρτήματα, αυτός ο αισθητήρας είναι εύκολος στην εγκατάσταση, την συντήρηση και τη μετακίνηση μεταξύ ποδηλάτων.

Ο αισθητήρας Speed Sensor 2 τοποθετείτε στο κέντρο του τροχού. Μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος του τροχού μέσα από το Garmin Connect ή να προσαρμοστεί αυτόματα μια συσκευή Edge ή συμβατή συσκευή της Garmin. Μόλις ρυθμιστεί, θα έχετε πάντα την ακριβή ταχύτητα και την απόσταση.

Η σύνδεση μέσω τεχνολογίας ANT+ και Bluetooth σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε με την κοινότητα Garmin Connect και άλλες προπονητικές εφαρμογές, συμβατές συσκευές και προπονητικό εξοπλισμό για καλύτερα δεδομένα όταν ποδηλατείτε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η λειτουργία οδόμετρου παρακολουθεί τις αποστάσεις που καλύπτετε για να έχετε σαφή εικόνα για το πότε πρέπει να πραγματοποιείτε τις εργασίες συντήρησης του ποδηλάτου.