210 6123328 - 211 7702121

Το e-shop μας παραμένει σε λειτουργία και οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.    Για οποιαδήποτε ερώτημα ή τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 10:00 – 18:00

Garmin Sport Pro Bundle - 12 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-01205-01
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€249,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις

Συμπαγής σχεδιασμός και χειρισμός με το ένα χέρι για εκπαίδευση μέχρι 3 σκυλιών

 • Συμπαγές, ελαφρή, με εργονομικό σχεδιασμό
 • Απλός και έξυπνος, χειρισμός με το ένα χέρι
 • Περιστροφικός διακόπτης για την εναλλαγή μεταξύ 10 επίπεδων διέγερσης και τον έλεγχο βοηθητικών λειτουργιών
 • Ρυθμιζόμενα επίπεδα Αντι-γαβ (BarkLimiter)
 • 4 κουμπιά εκπαίδευσης για συνεχές ή στιγμιαίο ρεύμα, δόνηση και τόνο.

Συμπαγές και ελαφρύ το Sport PRO διαθέτει απλό και έξυπνο σχεδιασμό για χειρισμό με το ένα χέρι, χωρίς να χρειάζεται να το κοιτάτε. Επιτρέπει την εκπαίδευση μέχρι 3 σκυλιών (απαιτούνται επιπλέον κολάρα εκπαίδευσης, πωλούνται ξεχωριστά). Ο περιστροφικός διακόπτης σας επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ 10 επίπεδων διέγερσης και τον έλεγχο βοηθητικών λειτουργιών. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο BarkLimiter (περιοριστή γαυγίσματος) με ρυθμιζόμενα επίπεδα, ώστε να παραμένουν τα σκυλιά σας ήσυχα. Διαθέτει 4 κουμπιά εκπαίδευσης για συνεχές ή στιγμιαίο ρεύμα, δόνηση και τόνο για εύκολο χειρισμό. Το κολάρο για σκύλους διαθέτει εναλλάξιμες ακίδες, μικρές και μεγάλες, για την βέλτιστη προσαρμογή σε κάθε σκύλο.

Ανθεκτικός εργονομικός σχεδιασμός

Είναι εύκολο να χειριστείτε το Sport PRO με το ένα χέρι και έτσι μπορείτε να έχετε τα μάτια σας συνεχώς στο σκύλο σας, ακόμα και όταν εναλλάσσετε μεταξύ των σκύλων σας ή τα επίπεδα ποινής με ρεύμα. Ο περιστροφικός διακόπτης στο πάνω μέρος της συσκευής με κλικ σας επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ 10 επίπεδων διέγερσης και τον έλεγχο βοηθητικών λειτουργιών, επιτρέποντας τον έλεγχο χωρίς να κοιτάτε την συσκευή. Ο διακόπτης εναλλαγής σκύλων βρίσκεται τοποθετημένος σε σημείο που επιτρέπει τον χειρισμό με τα ακροδάχτυλα σας. Η ενσωματωμένη κεραία περιορίζει τον κίνδυνο να την χάσετε ή να την σπάσετε, ενώ σας δίνει εμβέλεια μέχρι και 1200 μέτρα.

Πολλές μέθοδοι εκπαίδευσης

Επιλέξτε μεταξύ 10 επιπέδων συνεχούς ή στιγμιαίας διέγερσης, ήχου και δόνησης για μέχρι 3 σκύλους (απαιτούνται επιπλέον κολάρα εκπαίδευσης, πωλούνται χωριστά). Μπορείτε να χειριστείτε τα φώτα LED του κολάρου, ώστε να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το σκύλο σας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ενσωματωμένο Barklimiter με ρυθμιζόμενα επίπεδα

Το Sport Pro ενσωματώνει λειτουργία αντι-γαβ με ρυθμιζόμενα επίπεδα. Εσείς επιλέγετε το επίπεδο και αυτό αυξάνει μέχρι το βέλτιστο επίπεδο διόρθωσης που απαιτείται ώστε να αποφευχθεί μη επιθυμητό γαύγισμα

Υψηλής αντοχής και αδιάβροχο

Και η συσκευή χειρός αλλά και το κολάρο του σκύλου είναι σχεδιασμένα να αντέχουν τις δύσκολες συνθήκες της εκπαίδευσης και του κυνηγιού. Το κολάρο διαθέτει δυο διαφορετικού μήκους σετ από εναλλάξιμες ακίδες για αξιοπιστία σε οποιεσδήποτε συνθήκες αλλά και για την άνεση του σκύλου.

Η συσκευή χειρός Sport PRO διαθέτει αδιαβροχοποίηση που συμμορφώνεται με το πρότυπο IPX7, ενώ έχει την ικανότητα να επιπλέει. Το κολάρο διαθέτει αδιαβροχοποίηση 10 μέτρων. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου εύκολα αντικαταστάσιμη από τον χρήστη. Η ένδειξη ζωής της μπαταρίας σας βοηθάει να γνωρίζετε πότε απαιτείτε φόρτιση.


Περιεχόμενα συσκευασίας:

 • Χειριστήριο Garmin Sport Pro
 • PT 10 συσκευή σκύλου
 • Λουρί πολυουρεθάνης χρώματος μαύρου
 • Φορτιστής επιτοίχιος
 • USB καλώδιο (διπλό τύπου Υ)
 • Κλίπ φόρτισης
 • Σετ ακίδων με εργαλείο
 • Οδηγίες χρήσεως

2 έτη εγγύησης Ελληνικής αντιπροσωπείας

Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 5.4 x 13.6 x 3.5 cm
Βάρος 125 g
Τύπος Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας 60 ώρες
Αδιαβροχοποίηση IPX7
Επιπλέει Floats (Dog Device does not float)
Επίπεδα έντασης συνετισμού 10
Στιγμιαία ή συνεχής διάρκεια συνετισμού Ναι
Δόνηση Ναι
Συνετισμός τόνου Ναι
Εμβέλεια δράσης 1.2 χλμ
Μέγιστος αριθμός χειρισμού σκυλιών 3