210 6123328 - 211 7702121

Garmin Tactix 7 Pro Solar Balistics Edition with Nylon Band - 12 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Κωδικός προϊόντος(SKU): 010-02704-21
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€1599,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 12 άτοκες δόσεις

Σχεδιασμένο για τα δύσκολα

Με κρύσταλλο ζαφείρι, παραδοσιακά κουμπιά αλλά και οθόνη αφής, αυτό το έξυπνο αθλητικό ρολόι GPS προσφέρει εξειδικευμένα tactical χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με χάρτες, μουσική, προηγμένες λειτουργίες προπόνησης κ.α.

  • Διαθέτει το Applied Ballistics Elite λογισμικό προκειμένου να σας βοηθήσει να υπολογίσετε βολές μεγάλου μήκους
  • Το κρύσταλλο Power Sapphire χρησιμοποιεί το ηλιακό φως για να επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας 
  • Στιβαρή κατασκευή με ποιοτικά υλικά
  • Μπαταρία 28 ημερών σε λειτουργία smartwatch και έως 37 με ηλιακή φορτιση(5)
  • Ενσωματωμένος φακός πράσινου και λευκού χρώματος
  • Υποστήριξη multi-GNSS για λήψη στίγματος στα πιο απαιτητικά σημεία
  • Ακούστε την μουσική σας κατευθείαν από το ρολόι χωρίς την ανάγκη να έχετε το τηλέφωνο να σας βαραίνει.


 

Συμβατό με νυχτερινή όραση, stealth λειτουργία, kill switch

Η λειτουργία νυχτερινής όρασης σας επιτρέπει να διαβάζετε την οθόνη ακόμα και με γυαλιά νυχτερινής όρασης. Με τη λειτουργία stealth μπορείτε να διακόψετε την αποθήκευση και τον διαμοιρασμό της θέσης GPS καθώς και να απενεργοποιήσετε κάθε ασύρματη συνδεσιμότητα και επικοινωνία. Εάν η ασφάλεια αποτελέσει ζήτημα, η λειτουργία kill διαγράφει από την συσκευή όλες τις αποθηκευμένες πληροφορίες για τον χρήστη. Δείτε ταυτόχρονα στην ίδια οθόνη την θέση σας σε UTM και MGRS. . Ρυθμίστε και αποθηκεύστε απομακρυσμένες γεωγραφικές θέσεις για χρήση αργότερα σε πλοήγηση.

 

Jumpmaster, κυνήγι κ.α.

Η λειτουργία Jumpmaster υπολογίζει τα σημεία εκκίνησης μιας ελεύθερης πτώσης και σας βοηθά να προσεγγίσετε τον στόχο σας αφού πηδήξετε. . Παρακολουθήστε το κυνήγι σας και σημειώστε συγκεκριμένα σημεία για το κυνήγι απευθείας στο ρολόι σας. Πλοηγηθείτε κατευθείαν σε μια τοποθεσία ή ένα σημείο διαδρομής στην παγκόσμια βάση δεδομένων αεροναυτικών αεροσκαφών. Ή επιλέξτε τη λειτουργία “Πλησιέστερο” για να ενεργοποιήσετε μια διαδρομή προς ένα κοντινό αεροδρόμιο. Αποκτήστε πρόσβαση στον καιρό , συμπεριλαμβανομένων των ραντάρ NEXRAD, των METAR και των TAF, για να δείτε ανέμους, ορατότητα, βαρομετρική πίεση και άλλα(6). Δείτε πώς οι διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ρολογιού σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές που αυξάνουν την μπαταρία εν κινήσει.

 

Ηλιακή φόρτιση και λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 28 ημέρες σε λειτουργία smartwatch, με επιπλέον 9 ημέρες κατά τη φόρτιση με ηλιακή ενέργεια(3) — και έως και 89 ώρες σε λειτουργία GPS με επιπλέον 33 ώρες κατά τη φόρτιση με ηλιακή ενέργεια(5) δεν θα ξεμείνετε ποτέ απο μπαταρία. Δείτε πώς οι διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ρολογιού σας με τον διαχειριστή ενέργειας, ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές που αυξάνουν την μπαταρία εν κινήσει.

 

 

 

Προφορτωμένα αθλητικά προφίλ

Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριότητας για τρέξιμο, κολύμπι, ορεινό τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ, σέρφινγκ, αναρρίχηση σε εσωτερικούς χώρους και πολλά άλλα. Καταγράψτε σωστά τις δραστηριότητες όταν είστε στο χίονι με το προφίλ backcountry ski. Αυτό το προφίλ βοηθά στη διάκριση μεταξύ σκι και αναρρίχησης. Δείχνει μετρήσεις που αφορούν είτε την ανάβαση είτε την κάθοδο. Όταν συνδυάζεται το ρολόι με την ζώνη στήθους HRM-Pro™ (πωλείται χωριστά), η μέτρηση ισχύος σκι βοηθά στη μέτρηση του πραγματικού φόρτου άσκησης των προπονήσεων σας σε ανώμαλο επίπεδο στο σκι.

 

Surf, MTB, HIIT

Ετοιμαστείτε να πιάσετε μερικά κύματα. Τα ρολόγια της σειράς Tactix 7 διαθέτουν τη λειτουργία Surfline Sessions™, η οποία δημιουργεί ένα βίντεο με κάθε κύμα που πιάνεται μπροστά από μια κάμερα Surfline®(4). Έτσι, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε αργότερα και να δείτε πώς τα πήγατε με τη συνδρομή σας στο Surfline Sessions. Παρακολουθήστε τις λεπτομέρειες κάθε διαδρομής με τις μετρήσεις ορεινής ποδηλασίας και εξειδικευμένες μετρήσεις Grit™ και Flow™ που αξιολογούν τη δυσκολία του μονοπατιού και το πόσο ομαλά κατεβαίνετε, δίνοντάς σας ένα σκορ για να προσπαθήσετε να το καταρρίψετε την επόμενη φορά. Το προφίλ δραστηριότητας HIIT παρακολουθεί τις διαλειμματικές προπονήσεις υψηλής έντασης, συμπεριλαμβανομένων των AMRAP, EMOM, Tabata και custom. Ορίστε τον αριθμό των γύρων, τα διαστήματα προπόνησης/ξεκούρασης και πολλά άλλα.

 

Μετρήσεις που έχουν σημασία

Με βάση το ιστορικό τρεξίματος και το συνολικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, η λειτουργία Visual Race Predictor παρέχει μια εκτίμηση του ρυθμού σας για την απόσταση που θέλετε να τρέξετε. Τα δεδομένα τάσεων δείχνουν πως η προπόνησή σας έχει αντίκτυπο με την πάροδο του χρόνου. Η πρώτη στο είδος της δυνατότητα PacePro σας παρέχει καθοδήγηση για τον ρυθμό σας προσαρμοσμένη στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης και τα υψομετρικά της διαδρομής που τρέχετε. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργιά ClimbPro για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τις τρέχουσες και τις επερχόμενες αναβάσεις σας, συμπεριλαμβανομένης της κλίσης, της απόστασης, των καταβάσεων κ.α. Δείτε επίσης προηγμένες μετρήσεις προπόνησης που περιλαμβάνουν δυναμικές τρεξίματος, μέγιστο VO2 προσαρμοσμένο στη θερμοκρασία και το υψόμετρο, σύμβουλο αποκατάστασης κ.α.

 

Μέτρηση αντοχής σε πραγματικό χρόνο και σύμβουλος αποκατάστασης

Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα του ρολογιού για να παρακολουθείτε και να διαχειριστείτε την προσπάθειά σας, για να αποφύγετε της υπερένταση στην αρχή του τρεξίματος ή του ποδηλάτου σας. Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας ενημερώνει πότε θα είστε έτοιμοι για άλλη μια δύσκολη προπόνηση. Επιπλέον υπολογίζει την ένταση της προπόνησης και παράγοντες όπως το άγχος, την καθημερινή δραστηριότητα και τον ύπνο. Η λειτουργία καθοδήγησης προπόνησης λαμβάνει υπόψη το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, ώστε να σας προτείνει καθημερινά προπονήσεις για τρέξιμο ή ποδηλασία που να ταιριάζουν στο δικός σας προφίλ.

 


 

Multi-Band GNSS, αισθητήρες ABC και χάρτες Topo

Τα Fenix 7 διαθέτουν πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS, GALILEO). Στις εκδόσεις Sapphire Solar, αποκτάτε ανώτερη ακρίβεια καθώς χρησιμοποιούν τεχνολογία που προηγουμένως ήταν διαθέσιμη μόνο στον στρατό, με πρόσβαση σε πολλαπλές συχνότητες από δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια θέσης σε περιοχές όπου τα σήματα GNSS ανακλώνται, είναι αδύναμα ή συνήθως δεν διεισδύουν. Οι προφορτωμένοι χάρτες TopoActive σας κρατούν ασφαλείς και πάντα στην πορεία σας. Χρησιμοποιήστε τo ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη φόρτωση και ενημέρωση χαρτών και λογισμικού χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Για να σας βοηθήσει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ο ενσωματωμένος φακός LED παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε μια φωτεινή, σταθερή δέσμη είτε σε πράσινο είτε σε λευκό φως. Η προαιρετική εμφάνιση των ορίων των κρατών στους τοπογραφικούς χάρτες σας βοηθά να γνωρίζετε ότι κινείστε εκεί που υποτίθεται ότι βρίσκεστε.

 


 

Γήπεδα γκολφ, χάρτες Skiview και POI

Αποκτήστε πρόσβαση σε έγχρωμους χάρτες CourseView για περισσότερα από 42.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο. Επισκεφτείτε τις πίστες σκι με τους προφορτωμένους χάρτες SkiView και δείτε τα ονόματα και τα επιπεδα δυσκολίας για πίστες για περισσότερα από 2.000 χιονοδρομικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Ενημερωθείτε εύκολα για τα σημεία ενδιαφέροντος (POI) που βρίσκονται γύρω σας.


 

 

 

Γνωρίστε καλύτερα το σώμα σας

Ο οπτικός παλμογράφος σας δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα για την ένταση της δραστηριότητας καθώς και τη μεταβλητότητα του καρδιακού παλμού για τον υπολογισμό του επιπέδου άγχους σας. Επιπλέον λειτουργία και στο νερό χωρίς την ανάγκη παλμογράφου στήθους. Για τον κορεσμό του οξυγόνου σε μεγάλο υψόμετρο ή την παρακολούθηση του ύπνου, ο ενσωματωμένος αισθητήρας Pulse Ox(2) χρησιμοποιεί δέσμες φωτός για να μετρήσει πόσο καλά απορροφά το σώμα σας το οξυγόνο. Δείτε μια πλήρη ανάλυση των σταδίων του ύπνου σας (ελαφρύς, βαθύς και REM), μαζεμένα όλα σε ένα γράφημα που περιλαμβάνει τη βαθμολογία του ύπνου. Βελτιστοποιήστε τα αποθέματα ενέργειας του σώματός σας, χρησιμοποιώντας τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να μετρήσετε πότε είστε έτοιμοι για έντονη δραστηριότητα ή πότε πρέπει να ξεκουραστείτε.


 

Παρακολούθηση της αναπνοής, της υγείας των γυναικών, της ενυδάτωσης κ.α.

Δείτε πως αναπνέετε όλη την ημέρα, κατά τη διάρκεια του ύπνου αλλά και των ασκήσεων αναπνοής ή της γιόγκα. Καταγράψτε την ημερήσια πρόσληψη υγρών και ενεργοποιήστε μια υπενθύμιση για να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Όταν είναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος στόχος, θα δείτε επιπλέον την εκτιμώμενη απώλεια ιδρώτα μετά από μια δραστηριότητα και ο στόχος σας θα προσαρμοστεί ανάλογα.

 

 

Μείνετε ενήμεροι

Δείτε emails, sms και ενημερώσεις απευθείας στο ρολόι σας όταν συνδυάζονται με μια συμβατή συσκευή. Ολοκληρώστε ανέπαφες πληρωμές μέσω του Garmin Pay και των παρόχων που συμμετέχουν. Κατεβάστε τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από τους λογαριασμούς σας στο Spotify, Deezer ή το Amazon Music (απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιήστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται χωριστά) για ακρόαση μέσω bluetooth χωρίς την ανάγκη τηλεφώνου. Όταν το ρολόι και το τηλέφωνό σας έχουν συνδεθεί, η τοποθεσία σας μπορεί να σταλεί ζωντανά στις επαφές σας με μη αυτόματο τρόπο ή — κατά τη διάρκεια επιλεγμένων υπαίθριων δραστηριοτήτων — αυτόματα με την ενσωματωμένη ανίχνευση περιστατικών(6).

  

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Garmin Tactix 7 Pro Solar Balistics Edition with Nylon Band
  • Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης

(2 χρόνια εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας)

Δείτε Activity Tracking and Fitness Metric Accuracy για περισσότερες πληροφορίες
Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση ή παρακολούθηση ιατρικής κατάστασης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy. Το Pulse Ox δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες
Με δεδομένη ολοήμερη χρήση και τρεις ώρες έκθεση σε συνθήκες φωτισμού 50.000 lux
Όταν συνδεεται με τις εφαρμογές Garmin Connect και Surfline
Με την προυπόθεση συνεχής έκθεσης σε συνθήκες φωτισμού 50.000 lux
Όταν συνδεθεί με μία συμβατή συσκευήΓια τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς ασφάλειας δείτε Garmin.com/safety
Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 51.0 x 51.0 x 14.9 mm
Μέγεθος οθόνης 35.56 mm diameter
Ανάλυση οθόνης 280 x 280 pixels, sunlight-visible, transflective memory-in-pixel (MIP)
Οθόνη αφής Ναι
Βάρος 89 g
Τύπος κρύσταλλου Κρύσταλλο ζαφείρι
Τύπος Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
Αυτονομία μπαταρίας Smartwatch: Up to 28 days Battery Saver Watch Mode: Up to 90 days GPS Only: Up to 89 hours All Satellte Systems: Up to 63 hours All Satellite Systems + Music: Up to 16 hours Max Battery GPS: Up to 213 hours Expedition GPS: Up to 62 days
Σύστημα Δορυφόρων GPS/Glonass/Galileo
Αδιαβροχοποίηση 100 m
Αισθητήρες Barometric Altimeter, Compass, Temperature, Puls Ox
Προφορτωμένοι χάρτες TopoActive Europe
Εσωτερική μνήμη 32GB
Παλμογράφος Ναι (Από το καρπό)
Αισθητήρας Πεταλιέρας Ναι (Δεν περιλαμβάνεται)
Προφίλ προπόνησης Running, Treadmill Running, Trail Running, Biking, Indoor Biking, Mountain Biking, Triathlon, Pool Swimming, Open Water Swimming, Swimming/Running, Strength, Cardio, Elliptical, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing, Yoga, Hiking, Climbing, Mountain Biking, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Kayaking, Jumpmaster, Tactical, Golf,
Virtual Partner® (ανταγωνίζεστε εικονικό συναγωνιστή) Ναι
Virtual Racer™ (ανταγωνίζεστε άλλες δραστηριότητες) Ναι
Auto Pause® (Αυτόματη παύση της χρονομέτρησης βάση της ταχύτητας) Ναι
Auto Scroll (Αναζήτηση στοιχείων κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Ναι
Multi-sport (Αλλαγή του τύπου αθλήματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης) Ναι
Advanced workouts (Δημιουργία προπονήσεων με προκαθορισμένους στόχους) Ναι
Pace alert (Ενημερώνει για απόκλιση από τον επιθυμητό ρυθμό) Ναι (για advanced workouts) - Yes (for advanced workouts only)
Time/distance alert (Σας ειδοποιεί όταν επιτύχετε τον προκαθορισμένο στόχο) Ναι
Ειδοποίηση δόνησης Ναι
Διαλειμματικές Προπονήσεις Ναι
Υπολογισμός θερμίδων βάση καρδιακών παλμών Ναι
Training Effect Ναι
Customizable screen(s) Ναι
Συμβατό με βατόμετρα ANT+ Ναι
Εκτίμηση VO2 δείκτη Ναι
Υπολογισμός χρόνου αποκατάστασης Ναι
Πρόβλεψη χρονικής διάρκειας αγώνα Ναι
Running dynamics Ναι
Smart Notifications (εμφανίζει γραπτά μηνύματα, κλήσεις και άλλα όταν συνδεθεί με συμβατό κινητό τηλ.) Ναι
Pool Swim metrics (τύπος κολύμβησης, χεριές και μήκος πισίνας) Ναι
Κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα (υπολογισμό απόστασης, ρυθμού, ρυθμού χεριών, θερμίδων) Ναι
Μετρητής βημάτων Ναι
Auto goal (ημερήσιος στόχος βημάτων) Ναι
Ειδοποίηση μεγάλης περιόδου ακινησίας Ναι
Sleep mode Ναι
Έγχρωμη οθόνη Ναι
Music control Ναι
Find my phone Ναι
Σύνδεση μέσω Wi-Fi Ναι
Αναπαραγωγή μουσικής Ναι

+ - Κατηγορίες