210 6123328 - 211 7702121

Tacx Flow Smart Trainer - 24 άτοκες δόσεις

Κατασκευαστής: GARMIN
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
Κωδικός προϊόντος(SKU): T2240.61
Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 ημέρες
€299,00 με ΦΠΑ
Αγοράστε το τώρα με 24 άτοκες δόσεις

Έξυπνο προπονητήριο με δυνατότητα σύνδεσης με ποδηλατικές εφαρμογές

  • Έξυπνο προπονητήριο με μεγάλη συμβατότητα με εφαρμογές ποδηλασίας
  • Σχεδιασμός που επιτρέπει την χρήση του χωρίς την αφαίρεση του πίσω τροχού του ποδηλάτου
  • Μετρά την ταχύτητα, την ισχύ και τον ρυθμό πεταλιάς
  • Ο πολύ χαμηλός θόρυβος που παράγει σας επιτρέπει να προπονήστε χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους
  • Λειτουργεί με δημοφιλείς προπονητικές εφαρμογές, όπως η Zwift και η Tacx®
  • Προπονηθείτε με ρεαλιστικά προσομοιωμένες κλίσεις έως και 6%

Για προπόνηση όλο το χρόνο και μια πλήρως διαδραστική εμπειρία σε εσωτερικό χώρο, το προπονητήριο Flow Smart της Tacx προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε. Η σχεδίαση του σας επιτρέπει να μην αφαιρείτε τον πίσω τροχό για πιο εύκολη εγκατάσταση και αποθήκευση. Επιπλέον συνδέεται με τις αγαπημένες σας εφαρμογές, όπως Zwift, Tacx και TrainerRoad.

Προπονηθείτε με αυτοπεποίθηση

Το Flow Smart έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αξιόπιστες και ακριβείς μετρήσεις ταχύτητας, ισχύος και ρυθμού χωρίς την ανάγκη εξωτερικών αισθητήρων. Διαθέτει συμπαγή flywheel 1,6 kg ενώ το εσωτερικό του κυλίνδρου είναι κατασκευασμένο από μαλακό πλαστικό για απορρόφηση κραδασμών. Το Flow Smart είναι ένας από τα πιο αθόρυβα προπονητήρια με κύλινδρο.

Στιβαρή κατασκευή

Αν και το Flow Smart έχει συμπαγές flywheel, προσφέρει ρεαλιστική αίσθηση ποδηλασίας, σαν να βρισκόσασταν σε εξωτερικό χώρο. Είναι σε θέση να προσομοιώσει ρεαλιστικά κλίσεις έως και 6%.
Ανεξάρτητα από το πόσο έντονη είναι η προπόνησή σας, το προπονητήριο παραμένει σταθερό. Κρατά με ασφάλεια το ποδήλατό σας στη θέση του με δύο κλικ, ώστε να μπορείτε να προπονήστε σκληρά χωρίς να φοβάστε. Το Flow Smart διαθέτει επίσης μονό ρολό κατασκευασμένο από σκληρυμένο ατσάλινο περίβλημα για αντοχή στον χρόνο.

 

Πλήρης συνδεσιμότητα

Το προπονητήριο Flow Smart της Tacx είναι συμβατό με πολλές δημοφιλείς προπονητικές εφαρμογές. Έτσι, αν θέλετε να πάρετε μέρος στους εικονικούς κόσμους του Zwift ή να χρησιμοποιήσετε άλλες πλατφόρμες όπως το Strava και το TrainerRoad, αυτό το προπονητήριο σας επιτρέπει να πρποπονηθείτε πιο έξυπνα από ποτέ.

Προπονηθείτε έξυπνα

Το Flow Smart αξιοποιεί την καινοτόμο δύναμη του λογισμικού προπόνησης εσωτερικού χώρου της Tacx. Ξεκινήστε εκμεταλλευόμενοι δομημένα, αποτελεσματικά προγράμματα προπόνησης, σχεδιασμένα για το επίπεδο της δική σας φυσικής κατάστασης που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Απολαύστε ακόμα περισσότερο της προπονήσεις σας με μια συλογή υψηλής ποιότητας βιντεο που σας επιτρέπουν να ζήσετε την εμπειρία να οδηγείτε στους απότομους λόφους των Άλπεων ή τους πλακόστρωτους δρόμους του Μιλάνου. Ανταγωνιστείτε πραγματικούς αντιπάλους αλλά και εικονικούς, συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Strava για να οδηγήσετε σε τρισδιάστατους χάρτες και δημιουργήστε τις δικές σας προπονήσεις με βάση την κλίση, την ισχύ, τον καρδιακό παλμό ή το FTP. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το προπονητήριο χωρίς κανένα λογισμικό. Όταν το κάνετε αυτό, ακολουθεί μια προοδευτική καμπύλη ισχύος. Η αντίσταση θα αυξάνεται προοδευτικά όταν οδηγείτε γρηγορότερα, προσομοιώνοντας την οδήγηση στον δρόμο.

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • Tacx Flow Smart Trainer
  • Βαση στήριξης μπροστινού τροχού
  • Quick release για ποδήλατα δρόμου και βουνού (5mm)

2 χρόνια εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας

Προδιαγραφές προϊόντων
Διαστάσεις 675 x 650 mm
Βάρος 9.4 kg
Ασύρματη σύνδεση ANT+, BLUETOOTH
Additional Width of rear fork: Race 130 mm, MTB 135 mm. Adapters for other widths available.

+ - Κατηγορίες